Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evcimik: “Sezen Aksu’ya Teşekkür Az Kalır”

Türk Pop Müziği’nin önde gelen sanatçılarından Yonca Evcimik, sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait olan ’AHA’, isimli parçayla sevenlerine merhaba diyecek.Türk Pop Müziği’nin önde gelen sanatçılarından Yonca Evcimik, uzun bir aradan...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Pop Müziği’nin önde gelen sanatçılarından Yonca Evcimik, sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait olan ’AHA’, isimli parçayla sevenlerine merhaba diyecek.
Türk Pop Müziği’nin önde gelen sanatçılarından Yonca Evcimik, uzun bir aradan sonra prodüktörlüğünü iletişimci Özgür Aras’ın yaptığı yeni single albümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şu sıralar adeta hayatının ikinci baharını yaşadığını söyleyen Evcimik, yeni single’ı ’AHA’ ile yaza merhaba demeye hazırlandığını belirtti. Parçanın söz ve bestesinin Sezen Aksu imzası taşıdığını belirten Evcimik, “Sezen Aksu’nun bende yeri ayrıdır. Sezen’in hayatımda ne kadar da ’anlam çoğalttığını’ bilirim. O benim için insanın kalbine dokunan, anlamlı şarkıların yazarıdır. O, beyni kalbinde atanlardandır. Aşk’ı onunla tanımlarız, ayrılığı, ihaneti, sevdayı onunla yaşarız, herkesin acısına ortak olan bir şarkısı mutlaka vardır Sezen’in. O’na teşekkür az kalır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.