Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol dar gelirli aileye yeni ev yaptırdı

Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Esra Erol bu defa dar gelirli bir ailenin yüzünü güldürdü.Geyve’de yaşayan Sevilay ve engelli kızı Canan için Türkiye tek yürek oldu. Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’da programına katılan...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esra Erol dar gelirli aileye yeni ev yaptırdı

Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Esra Erol bu defa dar gelirli bir ailenin yüzünü güldürdü.

Geyve’de yaşayan Sevilay ve engelli kızı Canan için Türkiye tek yürek oldu. Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’da programına katılan ve hayallerinden bahseden Canan “Öyle bir dünya yok” diyerek Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu. Tüm zor şartlara rağmen hayal kurmaktan hiç vazgeçmeyen Canan için başarılı sunucu Esra Erol kolları sıvadı.

Esra Erol, Geyve’de bulunan ve kötü koşullarda yaşamak zorunda kalan ailenin evini 3 gün içinde baştan aşağı yeniledi. Yapılanları canlı yayında gören yürüme engelli küçük Canan’ın mutlu anları herkesi gözyaşlarına boğdu. Anne Sevilay ise, "Hayal ettiğim gibi hem de daha da fazlası" diyerek Esra Erol’a teşekkürlerini iletti.

Mutlu haber gecikmedi

Öte yandan en büyük hayali yürüyebilmek olan Canan’ın tedavisine başlandığını ifade eden Esra Erol, “Doktorumuzun yardımlarıyla inşallah en kısa sürede güzel haberler vereceğiz” diyerek destekte bulunan herkese sevgilerini iletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.