Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ereğlili Metin Bekar Rısıngstar’da İkinci Tur İçin Destek İstedi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden katıldığı Risingstar yarışmasında ilk turu geçen Metin Bekar, ikinci turda bölge halkından destek istedi.Bir televizyon kanalından yayınlanan ses yarışması Risingstar’ a Kdz. Ereğli ilçesinde katılan...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden katıldığı Risingstar yarışmasında ilk turu geçen Metin Bekar, ikinci turda bölge halkından destek istedi.
Bir televizyon kanalından yayınlanan ses yarışması Risingstar’ a Kdz. Ereğli ilçesinde katılan Metin Bekar ilk turun ardından ikinci tur içinde sevenlerinden ve bölge halkından destek istedi. Yarışmanın ilk bölümünde seslendirdiği ‘Hey Gidi Karadeniz’ şarkısı ile 90 oy alan Metin Bekar, ikinci turda da Zonguldak için yarışacağını ifade etti.
Birbirinden güçlü sesler olmasına rağmen ikinci turda da sevenlerinin desteği ile kazanacağını belirten Bekar “"İlk turda sevenlerimizin ve halkımızın desteği ile güzel bir oy aldım. İkinci turda da bu desteğin devam edeceğini umuyorum. Bana destek vermek isteyenlerin TV 8 yan ekran uygulamasını indirerek programı takip etmeleri ve benim resmimi gördüklerinde ’EVET’ oylarını kullanmaları yetecektir. Halkımızdan ve sevenlerimden desteklerini bekliyorum" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.