Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdemli Belediyesinden Kırşehirli Gazetecilere yarışma daveti

Mersin Erdemli Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan, ‘3. Kızkalesi Medya Günleri’ ödül töreni için Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu’yu ziyaret etti.Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleşen ziyarette...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdemli Belediyesinden Kırşehirli Gazetecilere yarışma daveti

Mersin Erdemli Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan, ‘3. Kızkalesi Medya Günleri’ ödül töreni için Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu’yu ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleşen ziyarette konuşan Erdemli Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arslan, 3.’sü düzenlenecek Kızkalesi Medya günleri hakkında bilgi verdi.

Adana, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Aksaray, Konya, Niğde, Karaman, Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Ankara, Mersin ile birlikte 16 ilin basın temsilcilerinin katılacağı Kızkalesi Medya günlerinde gazeteciler 38 farklı kategoride yarışacak.

29-30 Eylül, 1 Ekim 2017 tarihlerinde Kız kalesinde gerçekleştirecek olan 3.Kızkalesi Yerel Medya Günlerinde basının sorunları çalıştayı düzenlenecek. Düzenlenecek basın çalıştayının ana teması ise ‘Medya ve Kadın’ olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.