Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“En ’Kral’ demokrasi nöbetine devam”

Ünlü Radyocu Gezegen Mehmet, 15 Temmuz Darbe Girişimi Akşamından Bugüne Kadar Ekibiyle Birlikte Halkı Bilgilendirmeye Çaliştiklarini Söyledi. Ünlü Radyocu, Kral Fm Olarak Demokrasi Nöbetine Devam Edeceklerini De Sözlerine Ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“En ’Kral’ demokrasi nöbetine devam”
Ünlü radyocu Gezegen Mehmet, 15 Temmuz darbe girişimi akşamından bugüne kadar ekibiyle birlikte halkı bilgilendirmeye çalıştıklarını söyledi. Ünlü radyocu, Kral FM olarak demokrasi nöbetine devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaptığı programlarla halkı bilgilendirmeyi amaçlayan Kral FM demokrasi nöbetine devam ediyor. Konuyla ilgili konuşan Gezegen Mehmet olarak tanınan ünlü radyocu Mehmet Akbay, “Sokağa inerek halkı herkesten önce bilgilendiren Kral Fm programcılarının özverili çalışmaları, darbe girişimi sonrasında da sürüyor” dedi.
“Afrikalı Ali savaş muhabiri gibiydi”
Akbay, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasının başladığı andan itibaren canlı olarak doğru bilgi aktarımı için görev başına geçtiklerini belirterek “Kral Fm ekibi cesaretleriyle dinleyicilerinin takdirini topladı. Başbakan’ın ilk açıklamasından hemen sonra yayına başladık ve neredeyse 14 saat süren bir canlı yayına imza attık. O gece, “Bizi arayın” anonsuyla kilitlenen Kral FM telefonlarına sadece Türkiye’den değil dünyanın her yerinden telefon yağdı. Kral FM programcısı Afrikalı Ali, olayların ilk başladığı yerden, Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakası girişinden canlı yayına bağlandı. Ali o gece, adeta bir savaş muhabiri gibi, etrafından geçen kurşunlara aldırmadan Köprü’ de yaşananları saniye saniye dinleyicilere aktardı. Canlı yayın, olayların bizzat içinde olan vatandaşların da yayına katılımıyla sabah saatlerine kadar aralıksız sürdü” dedi.
Kral Grubu Radyoları, üzerine aldığı sorumluluğun bilinciyle, darbe girişimine ilişkin tüm gelişmeleri, son dakika haberlerini, özel yayınlarla, dinleyicilere aktarabilmek için tek yürek olduklarını belirten Akbay, “Afrikalı Ali ve pek çok sanatçıyla birlikte İstanbul Taksim Meydanı’ndan başlayarak, il il meydanlarda halkla yanyana demokrasi nöbetine katıldık. Kral Radyolar Grubu olarak 15 Temmuz gecesi yaşananlardan sonra, darbe girişimini bastıran milletimize, kararlı duruşundan hiç ödün vermeyen cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, hükümetimize, minnetlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.