Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emre Kaya, Ankara’lı hayranlarıyla bir araya geldi

İSTANBUL (İHA) – Ünlü popçu Emre Kaya, memleketi Ankara’da mini konser ve imza günüde hayranlarıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2017 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

İSTANBUL (İHA) – Ünlü popçu Emre Kaya, memleketi Ankara’da mini konser ve imza günüde hayranlarıyla buluştu.

Pop müziğinin ünlü ismi, besteci ve söz yazarı Emre Kaya, memleketi Ankara’da, Anatolium Ankara AVM’deki mini konser ve imza günüde hayranlarıyla bir araya geldi. Kaya’yı dinlemeye gelen bir hayranı heyecandan bayılınca Kaya kısa süreli şaşkınlıktan sonra hayranını ambulansa taşıdı.

Emre Kaya’nın hayranları konser saatinden saatler öncesinde AVM’ye akın ettiler. Sevdikleri sanatçıyı AVM’nin ortak kullanım alanında oluşturulan platformun etrafında beklemeye başlayan binlerce Ankaralı, hemşehrileri sahneye çıktığında onu çılgınca alkışladılar.

“Sizi çok seviyorum”

Event Partners’in organizasyonundaki mini konser ve imza gününde, dillerden düşmeyen eserlerini seslendiren Emre Kaya, gördüğü yoğun ilgiye, “sizleri çok seviyorum” diye karşılık verdi. "Dın Dın’, ’Yapboz’, ’Esaret’, ’Apayrı’, ’Teşekkür Ederim’, ’Benimsin’ ve ’Sorma’” gibi eserlerini seslendiren Kaya, bu anlar da, hayranlarını arkasına alıp, cep telefonu ile sahnede özçekim yaptı.

Hayranı heyecandan bayıldı

Emre Kaya, mini konserinin ardından hayranlarına imza dağıttı. Kiminin fotoğrafına, kiminin bileğine, kiminin de birlikte getirdiği enstrümanına imza atan Kaya, tam bu sırada sahnede yanına doğru ilerleyen bir genç kızın aniden yere düştüğünü görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Kaya, genç kızı kucağına alıp ambulansa yetiştirdi. Aşırı heyecandan bayıldığı anlaşılan genç kız kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bir sanatçının en büyük hazinesinin sevenleri olduğunu belirten Kaya, “İmza için bana doğru gelen genç kızın aniden yere düşmesiyle panik oldum. Allah’ıma şükürler olsun ki sadece heyecandan kaynaklı bir baygınlık olduğu anlaşıldı. Benim sahnemde bir tek hayranımın ayağına küçük bir taş değse benim canım yanar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.