Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emre Kaya Almanya’da hayranlarıyla buluştu

Ünlü sanatçı Emre Kaya, Almanya’da gurbetçi hayranlarıyla buluştu. Sanatçının hayranları, konser alanını saatler öncesinde doldurdu.Ünlü sanatçı Emre Kaya yeni şarkısı ’Aşk Diye Soludum’ ile Almanya Stuttgart’ta gurbetçi hayranlarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emre Kaya Almanya’da hayranlarıyla buluştu

Ünlü sanatçı Emre Kaya, Almanya’da gurbetçi hayranlarıyla buluştu. Sanatçının hayranları, konser alanını saatler öncesinde doldurdu.

Ünlü sanatçı Emre Kaya yeni şarkısı ’Aşk Diye Soludum’ ile Almanya Stuttgart’ta gurbetçi hayranlarıyla buluştu. Konserin düzenlendiği mekana akın eden genç sanatçının hayranları, konser alanını saatler öncesinden doldurdu. Yaşanan izdiham nedeniyle mekanın kapıları erkenden kapatıldı. Hayranlarının alkışları, ıslıkları ve yoğun sevgi gösterileri arasında sahneye çıkan genç sanatçı, sevilen eserlerini art arda seslendirdi. Hareketli parçaları ve sahne performansıyla sevenlerini coşturan Emre Kaya, müzik listelerinde üst sıralara tırmanan yeni şarkısı ’Aşk Diye Soludum’ ile müzik ziyafeti verdi. Slow şarkıları ile alanı dolduran binlerce kişiyi romantizmin doruklarına çıkaran ünlü sanatçı, gurbetçi hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.