Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emrah Karaduman taburcu oldu

Eskişehir’de vereceği konser öncesi bıçaklanan ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.11 Mart gecesi bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir’e gelen ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman (32) ile...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emrah Karaduman taburcu oldu

Eskişehir’de vereceği konser öncesi bıçaklanan ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

11 Mart gecesi bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir’e gelen ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman (32) ile arkadaşı Volkan Karaca, konakladıkları otelin önünde E.D. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğramıştı. Yaralanan Karaduman ve arkadaşı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. Olaydan bir süre sonra Volkan Karaca taburcu olurken Emrah Karaduman günlerdir tedavi altında tutulmuştu. Bugün taburcu edilen Emrah Karaduman, hastaneden Aleyna Tilki ile birlikte çıkarak, kendilerini bekleyen araca bindi. Basın mensuplarının geçmiş olsun sözlerine teşekkür eden Karaduman, "Allah’a şükür bomba gibiyim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.