Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emel'in hedefi oyunculuk

Bursa’da güzellik merkezi açılışına katılan İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkılıçtaş, oyuncu olmak istediğini söyledi.Bursa’da Clinica Estetik’in açılışına katılan Emel Özkılıçtaş, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Özkılıçtaş,...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emel'in hedefi  oyunculuk
Bursa’da güzellik merkezi açılışına katılan İşte Benim Stilim birincisi Emel Özkılıçtaş, oyuncu olmak istediğini söyledi.
Bursa’da Clinica Estetik’in açılışına katılan Emel Özkılıçtaş, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Özkılıçtaş, açılışta kendine bakım yaptırdı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Özkılıçtaş, “Oyunculuk eğitimi alıyorum. Eğitimimi tamamladıktan sonra dizilerde oynamak istiyorum. Dizilerde oynamayı çok istiyorum. Hayranlarım sosyal medya hesabıma mesaj atıyor. Takipçilerimin benden bir beklentisi var; acaba Emel ne yapacak diye. Beni sinema ve dizilerde görmek istiyorlar. Hayranlarım çok sabırsızlanıyor. Bu da beni oyuncu olmak için sabırsızlandırıyor” dedi.
Türk halkının giyim tarzını çok beğendiğini ifade eden Özkılıçtaş, “Giyim tarzı olarak en çok beğendiğim, kendime örnek aldığım Monica Bellucci. Türkiye’de ünlülerden ise Türkan Şoray’ın giyim tarzı çok hoş. Ben mankenlik yapmayı düşünmüyorum, oyuncu olmak istiyorum” şeklinde konuştu.
Bursa’da açılışı yapılan Clinica Estetik Güzellik Merkezi’nin işletmecisi Tülin Suna Yavuz, “Güzellik merkezimiz güzelleşmek isteyen herkese hitap ediyor. Tek seansta 12 santim inceltme işlemi yapıyoruz. Özellikle spor yapıp da kilo veremeyenleri bekliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.