Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektronik Müziğin Devi Afrojack, EXPO 2016’da Sahne Aldı

Elektronik müziğin devi Afrojack, EXPO 2016’da sevenleriyle buluştu. Hollandalı DJ, gösterdiği performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Müzik kariyerinde Grammy adaylığı başta olmak üzere DJ Mag’in en iyi 100 DJ listesinde...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elektronik Müziğin Devi Afrojack, EXPO 2016’da Sahne Aldı
Elektronik müziğin devi Afrojack, EXPO 2016’da sevenleriyle buluştu. Hollandalı DJ, gösterdiği performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Müzik kariyerinde Grammy adaylığı başta olmak üzere DJ Mag’in en iyi 100 DJ listesinde bu yıl 8.sırada yer alan Afrojack, EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı’nda sahne aldı. Sayısız hit parçaya imza atarak elektronik müzik tarihine adını hem DJ hem müzik prodüktör ve remix yapımcısı olarak altın harflerle yazdıran Hollandalı DJ, sahne performansı ile sevenlerini coşturdu.
MC Ambush ile beraber sahnede kalan Afrojack, görkemli ses ışık tasarımıyla birlikte sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Başta Snoop Dogg olmak üzere Ian Carey, Eva Simons ve Pitbull ile ortak çalışmalara imza atarak uzun süre dünya listelerinde bir numarada kalan Afrojack, iki saat boyunca sevenlerine sıra dışı bir performans sergiledi.
Ayrıca, Türkiye ve dünyanın çeşitli şehirlerinden EXPO 2016 Antalya’ya gelen binlerce kişi, Afrojack öncesi Dj Apster ve BeeGee olarak bilinen Birol Giray’ı da dinleme fırsatı oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.