Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Egeberk’te yeni dönem başladı

Bursa’da okul öncesi eğitim denildiğinde akla gelen önemli markalardan biri olan Özel Egeberk Anaokulu, 2018-2019 eğitim öğretim yılını erken açtı. Öğrencilerin okula alışmaları için ilk hafta okulda birçok etkinlik düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2018 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2018 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Egeberk’te yeni dönem başladı

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Bursa’da verdiği eğitimle ön plana çıkan Özel Egeberk Anaokulu, öğrencilerinin okula daha kolay alışması için kapılarını erken açtı. Minik öğrencilerin oryantasyon sürecinde okulda düzenlenen etkinliklerle, çocukların okula alışma süreci kolaylaştırıldı. Minik öğrenciler kadar velilerinde heyecanları görülmeye değerdi. Okul Kurucusu Nesrin Civan, “Öğrencilerimizin okula daha kolay alışmaları için kapılarımızı erken açtık. Onlar için çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Okul bahçemize kurulan şişme oyun alanında öğrencilerimiz keyifle vakit geçiriyor. İlk defa anne ve babalarından ayrılan minik öğrencilerin okula alışmaları biraz zor oluyor. Ancak Egeberk Anaokulu olarak okul pedagogumuz sürekli bizlerle ve tüm ekibimiz elinden geleni yapıyor. Burada minik yavrularımız kadar velilerimizde zorlanıyor. En kısa sürede çocuklarımız okula koşarak gelecek ve velilerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını bizlere teslim edecek” diyerek okulun ilk günlerinin biraz zorlu geçebildiğinden bahsetti.

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil

Özel Egeberk Anaokulu, öncü olmaya devam ediyor. Uluslararası Bakalorya Organizasyonu’nun İlk Yıllar Programı’nı uygulayan okul, yabancı dile büyük önem veriyor. Bu yıl normal İngilizce derslerinin yanında sınıf öğretmenlerine yabancı öğretmenlerde eşlik ediyor. Böylelikle çocukların yabancı dile aşina olup, daha kolay ve kalıcı bir şekilde yabancı dil öğrenmeleri sağlanıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.