Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Düzeltme) Şarkılarını Tarık Akan için söyledi

Arabesk müziğinin sevilen ismi Serkan Kaya, İzmir’de bir otelde verdiği konserde, usta oyuncu Tarık Akan’ı unutmadı. Kaya şarkılarını Tarık Akan için söyledi.’Mesele’ adlı parçasıyla tüm Türkiye’nin gönlüne taht kuran usta sanatçı...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arabesk müziğinin sevilen ismi Serkan Kaya, İzmir’de bir otelde verdiği konserde, usta oyuncu Tarık Akan’ı unutmadı. Kaya şarkılarını Tarık Akan için söyledi.
’Mesele’ adlı parçasıyla tüm Türkiye’nin gönlüne taht kuran usta sanatçı Serkan Kaya, İzmirli hayranları ile bir araya geldi. Kaya, İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan Sunis Efes Royal Palace’da sahne aldı. Usta sanatçı, geleneği bozmayarak konserine ‘Mesele’ adlı parçasıyla başladı. Bayrama özel hazırladığı repertuvarı ile konuklarına müzik ziyafeti sunan Kaya, önce coşturdu ardından slow parçalarla hüzünlendirdi. İki duyguyu bir arada yaşatan Kaya, sahne aralarında konuklarıyla sohbet etti. Söylediği şarkıların yanı sıra usta sanatçı hayranlarını esprileri ile de eğlendirdi.
Şarkılarını Tarık Akan için söyledi
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Serkan Kaya, dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Tarık Akan’a şarkılarını armağan etti. Kaya, ’’Dün tüm sanat camiası olarak acı bir haberle uyandık. Yeşilçam’ın en sevilen oyuncularından biri olan Tarık ağabeyimizi kaybettik. Allah Tarık Akan’ın sevdiklerine sabır versin. Mekanı cennet olsun’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.