Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca ünlü sanatçı Della Miles’tan Türkiye’ye anlamlı mesaj

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles, Büyükçekmece’de vereceği konser öncesinde Türkiye’ye selam gönderdi.31 Temmuz Pazartesi gecesi, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyaca ünlü sanatçı Della Miles’tan Türkiye’ye anlamlı mesaj

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles, Büyükçekmece’de vereceği konser öncesinde Türkiye’ye selam gönderdi.

31 Temmuz Pazartesi gecesi, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alacak olan başarılı sanatçı Della Miles, kendi çektiği video da Türkiye’ye Türkçe olarak selam gönderen Miles, “Merhaba benim adım Della Milles. 18’inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde bende şarkılarımla Büyükçekmece’deyim. Gelip hep birlikte sevginin ve barışın şarkılarını söyleyelim. Sevgi birbirimize, barış hepimize huzur versin” dedi.

Dünyanın en iyi festivali

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından 4 kez “Dünyanın en iyi kültür ve sanat festivali” seçilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 28 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Ünlü sanatçı Della Miles, festival kapsamında 31 Temmuz Pazartesi günü Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da bir konser verecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.