Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca Ünlü Manken Lara Surol Deniz Sezonunu Bodrum’da Açtı

Dünyada “Bayan Vücut” olarak tanınan ünlü Türk manken Lara Surol, kızı Jasmin ile birlikte Bodrum’da deniz sezonunu açtı.Bodrum’da “Bahara Merhaba” adlı defileyi izlemek için kızı Jasmin ile birlikte Ortakent Lugga Oteli’ne gelen...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyaca Ünlü Manken Lara Surol Deniz Sezonunu Bodrum’da Açtı
Dünyada “Bayan Vücut” olarak tanınan ünlü Türk manken Lara Surol, kızı Jasmin ile birlikte Bodrum’da deniz sezonunu açtı.
Bodrum’da “Bahara Merhaba” adlı defileyi izlemek için kızı Jasmin ile birlikte Ortakent Lugga Oteli’ne gelen ünlü manken Lara Surol, tatilini uzattı. Ortakent’te tatil yapan “Bayan Vücut” lakaplı Surol, denize girerek yaz sezonunu açtı. 2016 yaz sezonunu Bodrum’da açtığı için mutlu olduğunu söyleyen Surol, “Burada çok eğlendik. Ayrıca kızım benim en büyük aşkım ve burada onunla bulunmak, kısa bir tatil yapmak çok güzel. Bu kadar yoğun iş tempomuzun içinde Bodrum’da denize girmek çok çok güzel bir duygu. Anne kız dünyayı dolaşıyoruz ve bu sayede kızım Jasmin 3 dil biliyor, bende 5 dil konuşabiliyor ve anlayabiliyorum. Dünyayı dolaşıyoruz dediysem Bodrum’un yeri bende bir başka, cennet gibi böyle başka bir yer yok. Ülkemizde her yer güzel, taşımız toprağımız altın ama ben tatil için Bodrum, Bodrum, Bodrum diyorum” şeklinde konuştu.
Tekrar Bodrum’a geleceğini, kızı Jasmin ile birlikte tatil yapacağını dile getiren ünlü manken, Bodrum’da çok mutlu olduğunu da dile getirdi.
Malta’da gerçekleştirilen ’Miss Bikini Of The World International’ yarışmasında ikinci olan Lara Surol, İtalyan ve Türk basını tarafından ’Bayan Vücut’ olarak tanınıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.