Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca Ünlü Make Up Artist Arslan’dan "Eşcinsel" İddialarına Tepki

Dünyaca ünlü Make-Up Artist ve Stil Danışmanı Uğur Arslan, hakkındaki “eşcinsel” iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Arslan, “Hakkımda konuşanlar ile ilgili yasal işlem başlatacağım” dedi.2009 yılında Türkiye’de Make-Up Artist...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyaca ünlü Make-Up Artist ve Stil Danışmanı Uğur Arslan, hakkındaki “eşcinsel” iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. Arslan, “Hakkımda konuşanlar ile ilgili yasal işlem başlatacağım” dedi.
2009 yılında Türkiye’de Make-Up Artist seçilen ve Amerika’da Hollywood yıldızları önünde boy gösteren ünlü Make-Up Artist Uğur Arslan, Hatay’ın İskenderun ilçesinde kendisine ait kuaför salonunda, hakkında çıkan “eşcinsel” iddialarına cevap verdi. Basın toplantısı düzenleyen Arslan, son zamanlarda kamuoyunda bir takım asılsız iddialar olduğunu belirtip bu durumun canlarını sıktığını söyledi. Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Son zamanlarda canımızın sıkıldığı doğrudur. Kendi işimle ilgilenirken ve çok yoğun bir tempo içerisinde bu tür hadiseleri duymak gerçekten canımı sıktı. Asılsız bir dedikodu, çok komiğime gitti. Ben kendimden bile şüphelendim. Gerekli açıklamayı çok yakında avukatım yapacaktır. Benim hakkımda dedikodu yapanların asılsız olduğunu herkes zaten biliyor. İşimi çok sevdiğimi herkes zaten biliyor. Tabii ki de bu çirkin dedikodular ile beni engelleyeceğini sananlar var. Sadece kendilerini kandırıyorlar ve çok komik duruma düşüyorlar. Çok şükür müşterilerim, sevenlerim, dostlarım yanımda oldukça bu tür dedikodulara kesinlikle inanmayacağız. İmajım olarak çok değişik olabilirim. Ama bunu mesleğimden dolayı Make Up Artist olduğumdan dolayı kendime bakarak insanlara nasıl işlem yapacağımı ve nasıl doğru yollu bulacaklarını yansıtarak gösteriyorum. Kimse bu çok çirkin dedikodulara kulak vermesin. Ben işimin peşindeyim. İnsanlar dedikodularımı yaparlar kendileri konuşurlar ben ilerlerim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.