Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca ünlü gruptan muhteşem şov

Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonu olan ‘53. Uluslararası Bursa Festivali’, dünyaca ünlü İspanyol dans grubu ‘Los Vivancos’un muhteşem gösterisiyle sona erdi. Dansçı 7 erkek kardeşin oluşturduğu grup nefes kesen şovlarıyla izleyenlerden tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2014 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2014 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyaca ünlü gruptan muhteşem şov

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘53. Uluslararası Bursa Festivali’ muhteşem bir dans gösterisine ev sahipliği yaptı. Dans etmeye küçük yaşlarda başlayan Endülüs Malagalı 7 erkek kardeşin kurduğu ‘Los Vivancos’, dünyayı kasıp kavuran görkemli dans gösterisini, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneledi. ‘Aeternum’ adlı gösteriyle Bursa’da yoğun ilgi gören topluluk, sahne performansıyla Bursa’da görsel bir şölene imza attı.

Müzisyen ve dansçı olan babalarından aldıkları ilhamla dansa odaklanan ve flamenko dansını kendi yorumlarıyla tüm dünyaya taşıyan dansçılar, Bursa’daki özel gösteriyle gönülleri fethetti. Müziğinden, dekoruna ve kostümlere tüm detaylarıyla dikkat çeken gösteride, 7 erkek kardeş, flamenkonun tutkusunu Bursa’da sahneye taşıdı.

Bursa’da dans tutkunlarından yoğun ilgi gören Los Vivancos, yaklaşık 2 saat süren programın ardından sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.