Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dubai Film Festivali'nde gözler Tuba Büyüküstün'deydi

DİZİLERİ ile Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün, katıldığı 13’üncü Dubai Uluslararası Film Festivali’nde yine büyük ilgi gördü

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dubai Film Festivali'nde gözler Tuba Büyüküstün'deydi

DİZİLERİ ile Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün, katıldığı 13’üncü Dubai Uluslararası Film Festivali’nde yine büyük ilgi gördü.

Bu yıl 55 ülkeden 156 film filmin yer aldığı Uluslar arası Film Festivali’nde 17 gala ve 16 özel sunum düzenlendi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da festivalde kırmızı halıda yürüyen Tuba Büyüküstün, Samuel L. Jackson, Rekha, Bill Nighy, Luke Hemsworth, Jeffrey Wright, Andie MacDowell, Ranveer Singh, Vaani Kapoor, Melanie Griffith, Sharlto Copley, Michael Smiley, Enzo Cilento, Eva Longoria baston, Dave Johns, Lenny Abrahamson gibi ünlü isimlerin yanı sıra Arap sanatçıların katıldığı festivalde Arap medyasının gözdesi oldu.

Arap televizyonları Büyüküstün ile röportajlar yaparken, hayranları da birlikte fotoğraf çektirmek için büyük çaba harcadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.