Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğru nefes almanın hayata etkileri

Nilüfer Lions Kulübü’nün konuğu olan Nevşah Fidan Karamehmet’in, doğru nefes almanın insan hayatına etkilerini anlattığı konuşması ilgiyle izlendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğru nefes almanın hayata etkileri

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Bursa’nın en aktif sivil toplum kuruluşlarından Nilüfer Lions alanında uzman konukları üyeleriyle buluşturmaya devam ediyor. Daha önce Bursalı modacı Atıl Kutoğlu, cemiyet hayatının tanınmış ismi Fatoş Altınbaş Sarıgül, işadamı Sadettin Saran ve gazeteci İsmail Küçükkaya gibi alanında başarılı olmuş isimleri konuk eden Nilüfer Lions’un son konuğu nefes koçu Nevişah Fidan Karamehmet oldu. Club AltınCeylan’da üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Nevşah Fidan Karamehmet nefes koçluğu hakkında bilgi verirken, son dönemde popüler olan mucize nefes kursunda yaptıklarını davetlilere anlattı.

Kaliteli yaşamın sırrı doğru nefes

Doğru nefes alarak yaşam kalitesini yükseltmenin mümkün olduğuna vurgu yapan Karamehmet gelen soruları da yanıtladı. 2002 yılında İzmir’in ilk yoga ve meditasyon merkezini açan Nevşah, 2015 yılında Nefes Koçluğu Federasyonu’nu kurmuş. Nevşah Fidan Karamehmet’in, mimarlık okuduktan sonra hayatını tamamen değiştirmeye karar vermesi, Hindistan'da ilk transformasyonel nefes seansını alışı ve eğitimlerin üzerindeki etkilerini paylaştığı konuşma üyeler ve davetliler tarafından büyük bir dikkatle izlendi. Özlem Can, Lions’un kurucusu Melvin Jones’un da anıldığı toplantının sonunda Nevşah Fidan Karamehmet’e teşekkür plaketi verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.