Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz’ler dalgalandı

Deniz Akkaya ile Deniz Berdan, sosyal medyada kapıştı. Akkaya’nın eşini aldatan kadınlarla ilgili sarf ettiği sözler, sosyetik güzelin tepkisine neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deniz’ler dalgalandı
 Deniz Akkaya’nın eşini aldatan kadınlarla ilgili sarf ettiği sözler Deniz Berdan’ı kızdırdı. Berdan’ın  Snapchat’ten ‘Başkalarının kocalarıyla kulüp pencerelerinden kaçanlar. Asıl onlar kendilerine baksın” şeklindeki sözleri kavgayı körükledi. Bunu bir hayranından öğrenen Deniz Akkaya, Berdan’ın yıllar önce çekilmiş iç çamaşırının göründüğü bir haber kupürünü paylaştı ve altına da “Gelde kafayı yeme!!! Bu kendini bilmez teşhirci, ne iş yaptığı belli olmayan, sirk kıyafetlerine tasarım diyerek, plajlarda tangayla işsiz gezerken şimdi kendine tasarımcı dedirtmek derdinde olan, hatta kızını bile türlü şekle sokarak kullanan bu kadın, Snapchat’te hakkımda abuk subuk konuşmuş. Biz bu kadın gibi çok biliyor ve izliyoruz! Koca parası, o da olup olmadığı tartışılır. Kadınların sadece bikini kontenjanından hayatımıza ikoncan olarak girmelerine... Ama bir had bileceksiniz!” notunu düştü. Deniz Berdan bunun üzerine “Valla flaş patlatınca çamaşırımın görünmüş olması fettan kadın olduğum anlamına gelmiyor. Onu başkalarının kocalarıyla kulüp pencerelerinden kaçanlar düşünsün” dedi. 

EVLiLiK SKANDALINA KARIŞMADIK

Hızını alamayan  Deniz Akkaya, Berdan’ın eşi Haluk Berdan’la tatil karesini yükleyip altına “Etrafa ahlak dersi vermeye kalkan bu hanımefendi ve kocası en işlek plajlarda yağlı güreşe hazırlanırken!!! Karısını teşhir eden adama ne denir. 
Bu ülkede, hanımefendi bu konudan haberdardır herhalde. Bu ülke çok gördü böyle kocaları, böyle karıları!!!” sözleriyle kin kustu.  Berdan da “Biz 20 yıldır evliyiz ve hiç ahlaksız evlilik skandalına da karışmadık" karşılığını verdi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.