Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Özdemir’in Yeni Dizisindeki Partneri Belli Oldu

Geçen yıl Çilek Kokusu’yla büyük bir fan kitlesine sahip olan Demet Özdemir, şu günlerde yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Çilek Kokusu’nda Yusuf Çim’le partner olan güzel oyuncunun, adı henüz netleşmeyen yeni dizisinde kiminle başrol...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçen yıl Çilek Kokusu’yla büyük bir fan kitlesine sahip olan Demet Özdemir, şu günlerde yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Çilek Kokusu’nda Yusuf Çim’le partner olan güzel oyuncunun, adı henüz netleşmeyen yeni dizisinde kiminle başrol oynayacağı merak konusu oldu. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Demet Özdemir, son olarak Somuncu Baba filminde başrol oynayan 2011 Best Modeli Furkan Palalı’yla başrolü paylaşacak.
SUMRU YAVRUCUK ANNESİNİ OYNAYACAK
Bu kez aile komedisinde rol almaya hazırlanan güzel oyuncu, usta oyuncu Sumru Yavrucuk’la anne kızı canlandıracak. Kemal Uzun’un yöneteceği, senaryosunu Çilek Kokusu’nu da kaleme alan Aslı Zengin’in yazdığı dizide ayrıca Sevinç Erbulak, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Beyti Engin, Gökçe Özyol, Fatma Toptaş, Mehmet Ercan ve Pelin Ulukşar da rol alacak. Haziran ayında FOX’ta ekrana gelecek olan Gold Film yapımı dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor. Rolü için harıl harıl çalışan Demet Özdemir, 3 kızı olan çiçekçi bir kadına hayat veren Sumru Yavrucuk’un ortanca çocuğunu canlandıracak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.