Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Akbağ, Televizyon Ekranlarına Dönüyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir etkinliğe katılan ünlü oyuncu Demet Akbağ, televizyon programı için kolları sıvadı."Şapkadan Lezzet Çıkaran Şefler Buluşması"nın sürpriz konuğu Demet Akbağ oldu. Bitez Mahallesi’nde bulunan bir otelde...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir etkinliğe katılan ünlü oyuncu Demet Akbağ, televizyon programı için kolları sıvadı.
"Şapkadan Lezzet Çıkaran Şefler Buluşması"nın sürpriz konuğu Demet Akbağ oldu. Bitez Mahallesi’nde bulunan bir otelde gerçekleşen etkinliğin sürpriz konuğu ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Demet Akbağ, UnileverFood Solutions mutfağına girerek şeflerin eğlenceli bir gün geçirmesine katkı sağladı.
Şefler Buluşması’nda, Demet Akbağ’ın ev dışı tüketim sektörüne yönelik eğlenceli sorularına, UnileverFood Solutions Pazarlama Direktörü Nihan Kayı, Pazarlama Müdürü Bahadır Elezoğlu, Yönetici Şef Yasemin Ataman ve AR-GE Müdürü Filiz Bağcı’nın aynı şekilde eğlenceli cevaplar verdi. Yaklaşık 500 şefin katıldığı etkinlikte, Demet Akbağ’ın şeflerin mutfakta yaşadıkları sorunlara değindiği skeçler salondaki şefler tarafından beğeniyle karşılandı. Akbağ, Şef Yasemin Ataman ile mutfağa girerek şeflerin eğlenceli bir gün geçirmesine katkı sağladı.
Sunumunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akbağ, Bodrum’da olmaktan çok memnun olduğunu söyleyerek, “İlk etkinliğimizi İstanbul’da yapmıştık buda Bodrum’da yapılacak olan etkinliğimizdi. Bodrum’un ilk bahar günlerinde yaptığımız bu etkinlik sıcak ve güzel bir ortamda gerçekleşti. Bende özlemişim bu mevsimde Bodrum’da olmayı en güzel zamanları Nisan - Mayıs. Bol bol yeme içme konusunda fikir sahibi olduk" diye konuştu.
TELEVİZYON EKRANLARINA GERİ DÖNÜYOR
Bu yaz sinema filmi çekmeyeceğini söyleyen Demet Akbağ, “Uzun yıllar sonra ilk kez bu yaz sinema filmi çekmeyeceğim. Bu yıl içimize sinen kayda değer bir proje olmadı. Bu yaz için sinema adına hiç bir şey söyleyemiyorum. Farklı projelerimiz var. Bir şeyler olabilir. Değişik bir şeyler olabilir. Televizyonlarda her şey çok tekrar etmeye başladı. Televizyon dizileri halen ilgi çekiyor ama seyirci daha seçici olmaya başladı. Her şeyi artık baştan sona takip etmiyor. Belki bir sürprizim olabilir televizyon programı adına. Sürprizimizden bahsedemiyorum ama yeni bir televizyon programı. Şu anda yüzde 80 olumlu ama ben tam kesinleşmeden konuşmuyorum. Ama okulların kapanmasını bekliyoruz, yaz programı olacak. Önümüzdeki sene için okumakta olduğum birçok proje var” şeklinde konuştu.
“REJİM YAPMAYI SEVMİYORUM”
Formunu nasıl koruduğu sorusu üzerine Akbağ, şunları söyledi:
"Genetik miras. Birazcık dikkat etmek ve yaşam biçimini ona göre değerlendirip yemek yemeye dikkat etmek. Diyete girmek veya diyetten çıkmak gibi bir şey yok benim hayatımda. Çünkü öyle olunca başarı sağlanamıyor. Diyetten çıkıp her şeyi yemek ve daha sonra ben diyete başlıyorum demenin bir işe yaramadığını yıllar süren tecrübelerimle biliyorum. Biraz dikkat ediyorum, biraz tatlı yemiyorum. Doğru giyinmeyle de böyle görüne biliyorum.”
Mutfakla arasının iyi olduğunu söyleyen Akbağ, “Elimin lezzetli olduğunu söylerler. Tatlıcı değilim ama tuzcuyum hamur ile aram çok iyidir. Börek, makarna, pilav yaparım. En sevdiğim yemek ise her türlü soslu makarna. Yeni denenen yemekleri beceremiyorum ama yöresel yemekleri çok güzel yaparım. Babaannem çok güzel yemek yapardı bizlerde ondan el aldık” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.