Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ev ev dolaşıp 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bir kişi, taciz iddiası nedeniyle husumetli olduğu aileye mensup 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı. Hekimhan ilçesine bağlı Basak köyünde gerçekleşen olayda, Kaya ile Arayıcı ailesi arasında taciz...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2013 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2013 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bir kişi, taciz iddiası nedeniyle husumetli olduğu aileye mensup 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı.

Hekimhan ilçesine bağlı Basak köyünde gerçekleşen olayda, Kaya ile Arayıcı ailesi arasında taciz iddiaları nedeniyle husumet başladı. 1 buçuk yıl önce Ali Kaya(45), 36 yaşındaik T.A.’yı taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Yaklaşık 2 ay önce tahliye edilen Kaya, gece yarısından sonra husumetli olduğu Arayıcı ailesi mensuplarına peş peşe saldırılar düzenledi. Arayıcı ailesine ait 5 evi dolaşan Kaya, kapıları çalarak pompalı tüfekle ateş açtı. Kapıyı açmayan evlere de pencereden ateş eden Ali Kaya, daha sonra kayıplara karıştı. Saldırının bildirilmesi ardından köye sevk edilen ambulanslar yaralıları hastaneye kaldırdı. Yapılan incelemede 38 yaşındaki Murat Sarıkaya ile 55 yaşındaki Fadime Çalışkan'ın olay yerinde öldüğü belirlendi, Tamo Arayıcı ise kaldırıldığı Hekimhan Devlet Hastanesi'nde öldü. Yaralılar Hikmet Arayıcı ve Bessey Arayıcı ise ilk olarak Malatya Devlet Hastanesi ardından da Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yaralanan Bessey Arayıcı'nın eşi Hüseyin Arayıcı, "Ali Kaya ile aramızda hiç bir sıkıntı yok. Kapı komşumuz. Eşimin de amcasını oğlu. Hanım pencerenin perdesini çeker çekmez, tüfekle ateş açtı. Biz köyü bastılar sandık." dedi.

Jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri alırken kaçan Ali Kaya'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.