Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Akalın’dan Nevşehir’de Muhteşem Konser

Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Demet Akalın, Nevşehir’de hayranlarıyla buluştu. Akalın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.2014-2015 Eğitim Öğretim...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Pop Müziğinin sevilen sanatçısı Demet Akalın, Nevşehir’de hayranlarıyla buluştu. Akalın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.
2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencilerine yönelik geleneksel olarak düzenlenen Kültür Sanat ve Gençlik Şenliklerinin son günü ünlü sanatçı Demet Akalın sahneye çıktı. Prof.Dr. Filiz Kılıç Yerleşkesinde gerçekleştirilen konsere, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversitenin idari ve akademik personeli, öğrenciler ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Konser alanını dolduran binlerce kişi için yaklaşık iki saat sahnede kalan Akalın, söylediği şarkıların yanı sıra sahne performansıyla da beğenildi.
Sahnede kendisine verilen Beşiktaş atkısı ile birlikte, attığı gollerle Beşiktaş taraftarının gönlüne taht kuran Demba Ba için uyarlanan şarkıyı söyledi. Siyah beyazlı takımın taraftarı olan Akalın, takımının ligi üçüncü sırada bitirmesine karşın önümüzdeki sezon şampiyon olacaklarına inandığını belirterek: “3 uğurlu bir rakam. Bu yıl ligi 3. bitirdik ama seneye şampiyonuz” dedi.
Cep telefonuyla sahnede hayranlarıyla özçekim yapan Akalın’ın seslendirdiği şarkılara hayranları eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.