Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Deliha 2" Adanalılar ile buluştu

Son yılların en çok konuşulan kadın komedi oyuncularından Gupse Özay, başrol oyunculuğu ve senaristliğinin yanı sıra bu kez yönetmenliğini de üstlendiği “Deliha 2” filminin özel gösterimi için tüm oyuncu ekibiyle Adanalı sevenleri...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Deliha 2" Adanalılar ile buluştu

Son yılların en çok konuşulan kadın komedi oyuncularından Gupse Özay, başrol oyunculuğu ve senaristliğinin yanı sıra bu kez yönetmenliğini de üstlendiği “Deliha 2” filminin özel gösterimi için tüm oyuncu ekibiyle Adanalı sevenleri ile bir araya geldi.

Yapımcılığını BKM filmin üstlendiği, Gupse Özay’ın başrollerini Aksel Bonfil ve Eda Ece ile paylaştığı “Deliha 2 filminin Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki özel gösteriminde kahkaha tuhafını esti. Başrol oyuncularının tam kadro katılımıyla gerçekleşen gösterim öncesinde oyuncular, Avşar Sineması girişinde oluşturulan platformda seyirci ile bir araya geldiler.

Coşkulu bir kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Gupse Özay, rol arkadaşlarıyla sevenlerini selamlarken, Adanalılardan gördükleri sıcak ilgiye teşekkür etti. Gupse Özay, kebabın başkenti Adana’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisi ve film ekibine sevgi gösterisinde bulunan coşkulu kalabalığı esprileri ile coşturan Gupse Özay, “Bu ne güzel bir enerji, çok heyecanlandım. Adana’ya üçüncü gelişim, hep böyle sıcak ilgiyle karşılanmak çok güzel” dedi.

Sevenlerine, “Filmi izlediniz mi?” diye sorduktan sonra “Ben de izledim” diyerek kahkaha tufanı estiren Guspet Özay, oyuncu arkadaşlarına da espri yaptı. Filmi ünlü bir dönerciyi canlandıran Ali Çelik ve filmde “Hulyo” diye seslendiği Hülya Duyar’ın elinden tutarak, “Bakın tüm film ekibi tam kadro burada sizlerleyiz. Filmi şimdi hep birlikte izleyeceğiz. Çok gülün olur mu? Filmi eşlerinize, dostlarınıza anlatın” diye konuştu.

Sinema salonuna geçip burada da tüm ekiple halkı selamlayıp selfie çeken Gupse Özay, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı filmde, ekip ile yakaladığı uyumun işlerini kolaylaştırdığını söyledi. Gupse Özay, “Deliha 3” gelir mi? şeklindeki bir soru üzerine ise, “Gelir derim gelmez, gelmez derim gelir. Bu nedenle şimdiden bir şey söylemek güç, fakat filmin gösterimi çok iyi gidiyor. Çocuklar çok sevmiş. Yetişkinler, aileler çok sevmiş. Ailece gidilebilen bir film oldu. Dede torunu ile birlikte gidip bu filmi izliyor. Kısacası herkese, her yaş grubuna hitap etmek çok güzel” diye konuştu.

Başrol oyuncularından Aksel Bonfil ise, “Bu filmde olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Ben aslında oyunculuğu bırakmıştım. Zaten fazla bir mesaim olmamıştı. Yine Gupse ile böyle bir maceraya başladım. Kendisine bana güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Ekip olarak birbirimize aşığız. Her yere birlikte gidiyoruz. Bugün turnemizin son günü, o yüzden biraz buruklaştık. Filmin oyunculu gösterimi için İzmir, Bursa, Antalya, Ankara, Bandırma ve daha birçok kenti hep birlikte gezdik” dedi.

Film için 2-3 ayda aldığı 22 kilo ile çok konuşulan Gupse Özay, röportajın sonunda, “Adana kebabı tattınız mı? şeklindeki bir soru üzerine, “Evet buradan çıkınca kebapçıya gideceğiz. Bugün benim gönlümce yemek yemem için son günüm. Yani yemeğe veda ettiğim gün. Kebaptan sonra diyet başlayacağım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.