Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Danimarka’nın Türk asıllı pop yıldızı Burhan G.’nin annesi oğlunu anlattı

Danimarka’nın Türk asıllı ünlü pop yıldızı Burhan G.’nin annesi Gülizar Genç, “Burhan’ın Türk geleneği ve göreneğini hiç unutmaması gerçekten bizi çok mutlu etti” dedi.Danimarka’nın Türk asıllı ünlü pop yıldızı Burhan...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Danimarka’nın Türk asıllı ünlü pop yıldızı Burhan G.’nin annesi Gülizar Genç, “Burhan’ın Türk geleneği ve göreneğini hiç unutmaması gerçekten bizi çok mutlu etti” dedi.
Danimarka’nın Türk asıllı ünlü pop yıldızı Burhan G.’nin annesi Gülizar Genç, oğluyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Asıl adı Burhan Genç Koç olan ve 6 yıl önce yaptığı ’Mest Ondt’ adlı şarkıyla yıldızı parlayan şarkıcının o yıl çıkardığı kendi adını taşıyan üçüncü albümü 2 numaraya kadar yükseldi. Albümüyle 4 platin ödülü kazanan şarkıcı, tam 125 hafta boyunca Danimarka’nın resmi albüm listesinde ilk 40’ta kalmayı başardı. 2013’ün sonlarında yayınladığı ‘Din For Evigt’ adlı dördüncü albümüyle ilk defa albüm listesinde 1 numaraya yükseldi.
Ünlü şarkıcının çocukluk yıllarında televizyonda çıkan müzikleri ilgiyle dinlediğini belirten Gülizar Genç, “Oğlum Burhan küçükken televizyonda çıkan müzikleri ilgiyle dinliyordu. Annem bana Burhan’ın kulaklarının duymadığını hastaneye götürmemiz gerektiğini söyledi. Hastaneye götürdüğümüzde doktor bize, hiç bir sıkıntısının olmadığını sadece müziği çok sevdiğini belirtti. Biz alışverişe gittiğimizde Burhan oyuncaklardan sadece, gitar, davul ve darbuka olanları alırdı. Biz zaten onun müziğe olan tutkusunu evde mırıldandığı şarkılardan anladık. Hemen Kraliyete bağlı müzik okuluna yazdırdık. Orada da hocaları tarafından defalarca sesi dinlendi ve ardından da kraliyete bağlı okulda müzik hayatına devam etti. Birde Burhan’ın Türk geleneği ve göreneğini hiç unutmaması gerçekten bizi çok mutlu etti” diye konuştu.
Oğlunun her zaman Türkiyeli olduğunu vurguladığını söyleyen anne Gülizar Genç, “Oğlum müziğiyle gündemde kalmak isteyen biridir ve şu anda kendi kurduğu stüdyoda 5 tane öğrencisi bulunmaktadır. Müziğe çok bağlıdır. İçkisi ve ya kötü bir hayatı bu zamana kadar hiç olmamıştır. Yaptığı tüm konserlerde Türk olduğunu ve Haymana’lı olduğunu söylemektedir” ifadelerini kullandı.
Burhan G.’nin Haymana’da yaşayan dayısı olan Latif Gül ise, yeğeninin çok önemli bir başarıya imza atması ve medyanın bunu görmesine çok sevindiğini belirtti.
Gül, “Burhan gerçekten hepimizin gurur kaynağı oldu ve Haymana’da da gerçekten şu anda herkes onun önce memleketinde konser vermesini istiyor. Bizler de yeğenimize bu talebimizi ilettik. İnşallah Türkçe bir albüm ile Türkiye’de de o güzel sesini duyacağız” dedi.
Öte yandan Burhan G. Danimarka’nın ünlü psikologu Sarah Zobel ile evli olduğu ve bir erkek çocuk babası olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.