Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk için evlenebilirim

Ünlü popçu Berksan, çocuk sahibi olmak için evlenme fikrinin artık kendisine cazip geldiğini söyledi. Berksan, Emre Saygı'nın sosyal medya platformu Younow'dan canlı yayınlanan interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuk için evlenebilirim
 ''200'e yakın şarkı yazdım''
''Şimdiye kadar 200'e yakın şarkı yazdığını ve bazılarını saklamak zorunda kaldığını belirten ünlü popçu, "Kendim okumak istediğim şarkılarım var. Onları arkadaşlarımdan ve dostlarımdan saklıyorum. Saklamazsam eminim alıp giderler.'' 
''Buraya her akşam onlarca insan geliyor ve şarkıları dinliyorlar. Kıyamam ve eminim ki onları da dinletirim. Evdeki bilgisayarım da duruyorlar. İş yerime getirmiyorum. Bir sonraki albümde o şarkılarıda okumak istiyorum" dedi.
''Telefon ekranımda bile çocuk fotoğrafı var''
Son dönemde çocuk sahibi olmak için evlenmeyi düşündüğünü vurgulayan Beksan, "Çocukları çok seviyorum. Telefonumun ekranında bile çocuk fotoğrafı vardı.''
''Çocuk için evlenme fikirleri bana cazip geliyor''
Bir çocuk için evlenme fikirleri bana artık daha fazla cazip geliyor. Kalabalık bir aileyiz ve erkekler çoğunlukta yer alıyor. Belki de bunun için bir kız çocuğumun olmasını çok istiyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.