Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cengiz Kurtoğlu EXPO 2016’da romantizm rüzgârı estirdi

EXPO 2016 Antalya’da bayram coşkusu devam ediyor. Bayram konserleri kapsamında Murat Dalkılıç ve Hande Yener’in ardından taverna müziğinin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu konser verdi.9 günlük bayram tatili boyunca pek çok eğlenceli...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016 Antalya’da bayram coşkusu devam ediyor. Bayram konserleri kapsamında Murat Dalkılıç ve Hande Yener’in ardından taverna müziğinin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu konser verdi.
9 günlük bayram tatili boyunca pek çok eğlenceli aktiviteye ev sahipliği yapan EXPO 2016’da gerçekleşen yerli konserler, hem Antalyalılara hem de tatilcilere keyifli anlar yaşatıyor. Taverna müziğinin sevilen isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, Turkcell büyük amfi tiyatroda verdiği konserle müzikseverlere romantik bir gece yaşattı.
Geceye sunumuyla renk katan Kral FM’in DJ’lerinden Afrikalı Ali, sahneye ilk olarak EXPO 2016 Antalya’da sahnelenecek “Küçük Ağa Sihirli Orman’da” isimli tiyatro oyununda rol alan Survivor yarışmacılarından Efecan Dianzenza, Küçük Ağa Dizisiyle tanınan Emir Berke Zincidi ve diğer oyuncuları davet etti. Afrikalı Ali, bir süre oyuncularla sohbet ettikten sonra sahneye Cengiz Kurtoğlu çıktı.
Romantik şarkılarıyla bilinen Kurtoğlu, yıllara meydan okuyan şarkısı “Liselim” ile pek çok kişiyi lise yıllarına geri götürdü. Şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyleyen Cengiz Kurtoğlu kendi tarzı dışındaki şarkıları da seslendirerek izleyenleri coşturdu.
Kurtoğlu “Önce Birkaç damla yaş” isimli şarkısını seslendirirken Turkcell büyük amfi tiyatroda romantizm rüzgârları esti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü müzisyen konseri izleyenlere müzik ziyafeti sundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.