Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cannes'da gözler onların üzerindeydi

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Cannes'a damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cannes'da gözler onların üzerindeydi
Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en prestijli televizyon fuarı MIPCOM’a Kanal D’nin yeni dizisi “Vatanım Sensin”de başrolü paylaşan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç damga vurdu.

17 Ekim Pazartesi günü Fransa’nın Cannes şehrinde başlayan ve dün sona eren televizyon fuarı MIPCOM, farklı ülkelerden televizyon kanalları, yapımcılar ve oyuncuları bir araya getirdi.



Fuarın bu yılki yıldızı, merakla beklenen dizi “Vatanım Sensin” ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’ti. Uluslararası basının ilgisi de “Binbir Gece” dizisiyle tanınan çiftin üzerindeydi.

Birçok internet sitesinde “Binbir Gece dizisinin Onur ve Şehrazat’ı olarak tanınan iki yıldız, yıllar sonra yeniden aynı dizide rol alıyor” şeklinde haberler yapıldı. İki oyuncu, dünya televizyon sektörünün en önemli mecralarına da röportajlar verdi.

Geçtiğimiz salı günü “Vatanım Sensin”in fuar için hazırlanan 20 dakikalık bölümü, Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan TV Holding yöneticileri ve Halit Ergenç-Bergüzar Korel çiftiyle birlikte seyredildi.



MIPCOM’a “Vatanım Sensin” haricinde “O Hayat Benim”in oyuncuları Oya Başar, Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray ile “Bana Sevmeyi Anlat” dizisinin başrol oyuncuları Seda Bakan ve Kadir Doğulu da katıldı.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.