Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağla Şikel MaviBahçe’de modayı anlatacak

İzmir’de moda ve alışverişin kalbi, kentin yeni yaşam alanlarından MaviBahçe tarafından düzenlenen Shopping Festivalinde atacak. 21 Ekim’de başlayan ve 30 Ekime kadar sürecek organizasyon kapsamında ünlü manken Çağla Şikel, “En Moda...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de moda ve alışverişin kalbi, kentin yeni yaşam alanlarından MaviBahçe tarafından düzenlenen Shopping Festivalinde atacak. 21 Ekim’de başlayan ve 30 Ekime kadar sürecek organizasyon kapsamında ünlü manken Çağla Şikel, “En Moda Sohbetler” isimli halka açık bir söyleşi gerçekleştirecek.
Sanat, kültür ve spor aktiviteleriyle ön plana çıkan MaviBahçe, alışveriş ve moda tutkunlarını bir araya getirecek bir etkinliğe daha imza attı. Modanın ünlü isimlerinin katılacağı Shopping Festivalinde, sanat, kültür ve gastronomi etkinliklerine de yer verilecek. Ünlü manken Çağla Şikel, festival kapsamında 23 Ekim günü halka açık “En Moda Sohbetler” isimli bir söyleşi gerçekleştirecek. MaviBahçe Kent Meydanında düzenlenen, İzmir’de moda rüzgarları estirecek etkinlik 30 Ekim tarihinde sona erecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.