Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUSİAD Ödülleri sahiplerini buldu

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin marka etkinliklerinden olan ve bu yıl 22’ncisi organize edilen BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri Töreni, Hilton Oteli Balo Salonu’nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUSİAD Ödülleri sahiplerini buldu
 ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Sanayicileri ve işadamlarını teşvik etmek ve eğitim, kültür, mesleki konularda yararlı faaliyetlerde bulunan kişi ve kuruluşları ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen törene Bursa sanayisinin önde gelen isimlerinin yanı sıra TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Vedat Müftüoğlu ve BUSİAD’ın geçmiş dönem başkanları katıldı.

2015 BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü TOFAŞ’a

BUSİAD Yönetim kululu başkanı Günal Baylan’ın TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes’a plaket takdim etmesinin ardından ödül yönetmeliğine göre sahiplerini bulan BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri Töreni’ne geçildi. Gecenin ilk ödülü olan BUSİAD Eğitim ve Kültüre Katkı Ödülü Bursa Filarmoni Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kızıl, BUSİAD Meslek Ödülü Yeminli Mali Müşavir Şerif Arı, BUSİAD Özel Başarı Ödülü Erol Özkayan, 2015 Doğan Ersöz Ödülü’nü TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu plaketlerini BUSİAD Başkanı Günal Baylan’ın elinden aldı.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.