Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUSİAD Ödülleri

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin marka etkinliklerinden olan ve bu yıl 23’üncüsü organize edilen BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri Töreni, Almira Otel Büyük Salon’da yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUSİAD Ödülleri

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Sanayicileri ve işadamlarını teşvik etmek ve eğitim, kültür, mesleki konularda yararlı faaliyetlerde bulunan kişi ve kuruluşları ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen törene Bursa sanayisinin önde gelen isimlerinin yanı sıra Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Erdoğan Bilenser ve BUSİAD’ın geçmiş dönem başkanları katıldı. Törenin açılışında konuşan BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan;  BUSİAD’ın kuruluşunda iş dünyasının başarısı için ortak akılda buluşmak isteyen ve vizyoner düşünen gönüllülerin görev aldığını hatırlattı. Yıllardır devam eden bu birlikteliğin çatısının herkesi ortak bir noktada buluşturan cumhuriyet değerleri olduğunu ifade etti “2016 BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü Oyak Renault’a”

Günal Baylan’ın açılış konuşmasının ardından ödül yönetmeliğine göre sahiplerini bulan BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü ve Başarı Ödülleri Töreni’ne geçildi. Gecenin ilk ödülü olan BUSİAD Eğitim ve Kültüre Destek Ödülü’nü  Günal Baylan’ın elinden alan Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik, takdir edilmenin çok güzel olduğunu ifade ederek, seçenlere ve değerlendirenlere teşekkür ettiğini belirtti. Yılbirlik, vakfın kurucularına, belediye başkanlarına, vakıf çalışanlarına ve kendilerine destek veren tüm sanayicilere de ayrıca teşekkürlerini iletti. Fatma Durmaz Yılbirlik’in ardından sahneye davet edilen Gökçelik AŞ Yönetim Kurulu Yalçın Aras’a da BUSİAD Meslek Ödülü takdim edildi. Aras, arkasına Bursa’nın dev sanayi ve ekonomik gücünü almış, Atatürk ve Cumhuriyet ilkeleriyle kurulmuş olan BUSİAD’dan böylesi bir ödül almanın kendisi için son derece mutluluk verici olduğunu söyledi. Aras, törende emeği geçen herkese de teşekkür etti. Aras’ın ardından sahneye davet edilen Emko Elektronik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Ispalar, BUSİAD Özel Başarı Ödülü’nü Günal Baylan’ın elinden aldı. Ispalar, BUSİAD Özel Başarı Ödülü’nü kendilerine layık gördüğü için BUSİAD Yönetimine teşekkür etti. Ispalar, ödülü çalışma arkadaşları ve tüm ekip adına aldığını sözlerine ekledi. Gecenin finalinde ise 2016 BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü’nü almak üzere sahneye Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez davet edildi. Başeğmez’e ödülü BUSİAD Başkanı Günal Baylan, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı ve CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık tarafından takdim edildi. Törende konuşan Başeğmez, “Ödülümüz, insana verdiğimiz değer, çalışana verdiğimiz değer ve gelişmiş iş gücü oluşturmaya verdiğimiz değerle daha büyük anlam kazanıyor. Bu değerli ödülü hak etmek için bundan sonra daha fazla çalışmamız lazım. Biz de yeni projelerimizle, teknolojik yatırımlarımızla bu ödülü hak ettiğimizi sizlere, bu şehre kanıtlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.