Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’nın başarılı iş kadınları ödüllendirildi

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen, ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2019 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2019 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın başarılı iş kadınları ödüllendirildi

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

“İş Kadını ile Güçlü Bir Türkiye’ye Ulaşmak” vizyonuyla çıktığı yolda, kadının iş hayatındaki rolünün arttırılması için çalışan BUİKAD tarafından; iş dünyasında fark yaratan kadınların başarılarını gözler önüne sermek amacıyla yapılan ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri’ 10.kez Dünya Kadınları Günü öncesinde gerçekleştirildi.

Yekta Kopan’ın sunumu ile gerçekleşen, ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri  bu yıl ikisi BUİKAD Özel Ödülü olmak üzere 9 kategoride sahiplerini buldu. Ödüllerin Bursa’nın önde gelen isimleri tarafından takdim edildiği tören, Borçelik, Gümüş Kalem, Kebapçı İskender-İskender İskenderoğlu ve Evlatları , Sazcılar Otomotiv, Sistem Global, Thierry Diniz Otomotiv, Türk Ticaret.net’in sponsorluğunda gerçekleşti. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın, ‘Yürüttüğümüz tüm projelerde başarı için en önemli kriterlerimiz sürdürülebilirlik  ve her yıl artan etki alanı. Bu anlamda gurur duyduğumuz  ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri, her yıl Türkiye ve Bursa’da birbirinden başarılı kadınları ve iş yaşamında kadını destekleyen kurumları ödüllendiriyor. Bu gece 10.kez bu ödülleri dağıtırken; kadın istihdamına verilen önemin gün geçtikçe arttığını görüyoruz. Hükümet, özel sektör, sivil toplum ve kamuoyunun farkındalığı artık daha yüksek, ancak ekonomik ve toplumsal kalkınma hedeflerimize ulaşmak için daha çok yolumuz var. İş yaşamında kadını ve kadını destekleyen tüm girişimlere dikkat çekmek açısından da BUİKAD İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri büyük önem taşıyor.’  dedi.

Gecenin gerçekleştirilmesinde kendilerine destek olan sponsorları da unutmayan Yalçın; ayrıca BUİKAD Yönetim Kurulu üyelerine, bu tören için çalışan ilgili dernek komitesine ve gönüllü katkı koyan tüm üyelere de  teşekkür etti. Gecenin sonunda tüm ödül alanlar ve gecede emeği geçen herkes sahneye çıkarak hatıra pozu verdi.

BUİKAD ÖZEL ÖDÜLÜ

Nilüfer Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürel

BUİKAD ÖZEL ÖDÜLÜ

UEDAŞ

YILIN KADINI DESTEKLEYEN OLUŞUMU

Global Compact Türkiye

YILIN FARK YARATAN KADINI

Ece Çiftçi - SosyalBen Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı

YILIN BAŞARILI İŞ KADINI

Sezen Sungur Saral – Reeder Kurucu Ortağı

BURSA’NIN BAŞARILI KADIN YÖNETİCİSİ

Sibel Binici - Döktaş Dökümcülük CFO

YILIN KADINA DEĞER VEREN ŞİRKETİ

 Beyçelik Holding

BURSA’NIN BAŞARILI GİRİŞİMCİ KADINI

Sevinç Öztürk - Anikya Çini Yönetim Kurulu Başkanı

BURSA’NIN BAŞARILI İŞ KADINI

Nevra Eker Güryel – Eker Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.