Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalıların mekanı Mypub

Bursa’nın yeni eğlence mekanı Mypub kapılarını açtı. Mypub, zengin ve lezzetli mönüsüyle sizi, canlı müzikle de ruhunuzu doyuruyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2019 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2019 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalıların mekanı Mypub

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Bursa’nın tanınmış iş adamlarından Ali Berk Sayar Bursa’ya yaptığı yatırımlara bir yenisini daha Özlüce Ahmet Taner Kışlalı Blv. Ardıçpark AVM’de ekledi. Eğlence hayatının vazgeçilmez markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Mypub markası zengin mönüsü ile farklılık yaratmaya devam ediyor. Ünlü şef Özcan Demirtaş’ı hazırladığı seçkin yemekler, Bursalılara yeni bir lezzet durağı oluştururken, ustanın elinden çıkan özel mönüler herkese hitap ediyor. Gündüz ve gece iki ayrı konseptte hizmet veren Mypub saat 10.00’dan itibaren gece saat 02.00’ye kadar hizmet veriyor.

AİLE ORTAMI SUNUYOR

Mypub ayrıca kulakların pasını silmek için de bir müzik ziyafeti sunuyor. Mypub sahnesinde Semih Kandemir ve Riva orkestrası salı ve cumartesi günleri, dinleyicileriyle buluşuyor. Bursa’nın tanınmış simalarının tercih ettiği mypub müdavimleriyle tam bir aile ortamı huzurunu sunuyor. Yalnızca bir restoran olmayan Mypub aynı zamanda şirket eğitim toplantıları ve kutlama yemeklerine de ev sahipliği yapıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.