Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı tanınmış isimlerden dev proje

Bursalı oyunculardan Cahit Kaşıkçılar ve Çetin Altındal You Tube’da yayınlanacak olan ve 8 bölüm yirmişer dakikalık dizi film için harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı tanınmış isimlerden dev proje

Bursalı oyunculardan Cahit Kaşıkçılar ve Çetin Altındal You Tube’da yayınlanacak olan ve  8 bölüm yirmişer dakikalık dizi film için harekete geçti.

Haber: Burhan KAYA

Çetin Altındal, filmin konusunun ve devamlılığının çok önemli olduğunun farkındayız,bunun için sıkı bir çalışma yaptık dedi. Altındal, ayrıca oyuncu kadrosunun yavaş yavaş şekillendiğini ve bazı bölümlerde sürpriz oyuncular olacağını belirtti.

Filmin senaristliğini Cahit Kaşıkçılar yaparken yönetmen koltuğunda ise yine aynı isim oturuyor.Cahit Kaşıkçılar Bursa ve tüm Türkiye’nin bildiği tanıdığı biri. Yıllardır sinema ve dizi sektöründe boy gösteren isim,şimdide youtube için boy gösterecek.

İki ünlü oyuncuyu böyle bir projede bir araya getiren sebep ve etkenler nelerdi?  Bu soruyu Cahit Kaşıkçılar ’a sorduk.

Kaşıkçılar, “Ülkemizde çok fazla kısa metrajlı dizi film çekildi, kimi çok fazla eleştirildi kimine yorum bile yapılmadı, kimi de alkış aldı. Bence hepsi alkışı hak etti, iyi veya kötü ortada bir emek var.

Bu işin gerçek duayenleri olarak bizde daha kaliteli daha sürükleyici bir iş yapmaya karar verdik, bu seriyi başka hikayelerle de sürdürmek istiyoruz”  dedi.

Film için sponsor arayışları içinde olan ekip, bu yola,’’Ya kaliteli iş ya da hiç olmasın’’sloganıyla çıkmış.

Filmin Başrollerini Çetin Altındal ve Cahit kaşıkçılar paylaşırken onlara ekranlardan tanıdığımız Emel İyisöyler ve Ufuk Durmaz eşlik ediyor.

Filmin çekimlerine ise sponsor desteklerinden sonra Eylül sonu gibi başlanması planlanıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.