Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Türk Sanat Müziği Gecesi

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Çiğdem Yarkın’ın da konuk olduğu ‘Aşka Nağmeler’ konseriyle dinleyenleri mest etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2016 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Türk Sanat Müziği Gecesi

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, verdiği konserle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’da düzenlenen ‘Aşka Nağmeler’ konserine, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş’un da aralarında yer aldığı çok sayıda müzik tutkunu katıldı.

İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Şef Filiz Başıbüyük yönetimindeki koro, farklı makamlardan eserler seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Çiğdem Yarkın sahne aldı. Türk Sanat Müziği’nin en sevilen parçalarını seslendiren Yarkın, hem hüzünlendirdi hem de coşturdu.

İzleyicilerden büyük alkış alan Nilüfer Belediyesi TSM Korosu ve Çiğdem Yarkın dakikalarca alkışlandı. Gecenin son parçasında tekrar sahneye çıkan Nilüfer Belediyesi TSM Korosu’na, konuk sanatçı Çiğdem Yarkın ile Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş da eşlik etti.

İzleyenlerin mest olduğu konserin sonunda Okumuş, Şef Filiz Başıbüyük ile Çiğdem Yarkın’a Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına çiçek vererek teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.