Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Latin rüzgarı esti

Birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan ‘53. Uluslararası Bursa Festivali’, bu kez Venezuelalı caz sanatçısı Orlanda Poleo ile Chaworo Orkestrası’nı vatandaşlarla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2014 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2014 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Latin rüzgarı esti

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonu olan ‘53. Uluslararası Bursa Festivali’nde Latin rüzgarı esti. Bursa Kent Müzesi amfi tiyatroda gerçekleştirilen konser, renkli ve eğlenceli bir geceye imzasını attı. Venezuela Bolivar Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu’nun da katkılarıyla Bursa Festivali’nin 53. yılına konuk olan ünlü caz sanatçısı Orlanda Poleo, Chaworo Orkestrası ile muhteşem bir konser verdi. Karayip ülkelerine has perküsyon aletlerini kullanarak geleneksel Venezuela müziğini ve diğer Güney Amerika tarzlarını caz ile kaynaştıran Orlanda Poleo ile Chaworo Orkestrası’nın konserini sanatseverler ilgiyle izledi.

Latin danslarına gönül veren sanatseverler ve kentin ünlü dansçıları Seyhan ile Dinçer Dişlon da konsere danslarıyla renk kattı. Eğlenceli görüntülerin yaşandığı konser, Bursa’da tadına doyulmaz bir Latin gecesine de adını yazdırdı. Ünlü cazcı Poleo, Bursa’da gördükleri ilgi karşısında mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.