Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Kemal Sunal Sergisi Açılacak

Kemal Sunal’ın filmlerde kullandığı kostüm ve aksesuarlarla özel hayatına dair mektup ve fotoğrafların yer aldığı serginin Bursa’da açılması planlanıyor. Kemal Sunal’ın oğlu Ali ve eşi Gül Sunal, sergi yeri bakmak için Bursa’ya...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Kemal Sunal Sergisi Açılacak
Kemal Sunal’ın filmlerde kullandığı kostüm ve aksesuarlarla özel hayatına dair mektup ve fotoğrafların yer aldığı serginin Bursa’da açılması planlanıyor. Kemal Sunal’ın oğlu Ali ve eşi Gül Sunal, sergi yeri bakmak için Bursa’ya geldi.
Türk sinemasının önemli isimlerinden Kemal Sunal’ın filmlerinde ve özel hayatında kullandığı giysiler ve eşyaların yer aldığı serginin Bursa’da açılması düşünülüyor. Kemal Sunal’ın oğlu Ali ve eşi Gül Sunal, yer bakmak için Bursa’ya geldi. Özel araçlarıyla Bursa’ya gelen Sunal ailesi, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’ni (MKKM) yetkililerle birlikte dolaştı. Kongre merkezinde bulunan salonları inceleyen Ali Sunal, yetkililerden salonlar hakkında bilgi aldı.
Yiğit Medya tarafından Bursa’da açılması planlanan Kemal Sunal sergisinin birkaç hafta boyunca ziyarete açık olacağı öğrenildi. Açılması planlanan serginin tarihi hakkında kesin bilgi olmadığı, araştırmaların devam edildiği belirtildi.
Kongre merkezini oğlu Ali ile birlikte gezen Gül Sunal, gazetecilerin görüntü almasından rahatsız oldu. Sergi için salonları inceleyen Ali Sunal, kesin bir şey olmadığı için röportaj vermek istemedi. Ayak üstü gazetecilerle konuşan Ali Sunal, "Sergiyi bir süreliğine Bursa’da açmak gibi bir planımız var. Ama henüz kesinleşen bir şey yok. Eğer gerçekleşirse geçici bir süre için sergiyi buraya taşıyacağız. Kesin olmadığı için bir şey diyemiyorum. Sadece yer bakmak için geldik. Serginin açılması sadece planlanıyor. Eğer kesinleşirse sizlerle paylaşırız. Bursa ve Uludağ benim için çok önemli. Çocukluğum burada geçti" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.