Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Fashıon Week ile Tekstil ve Modanın Bütünleştiği Güç Fashıon Week

Ülke değerlerini artırmak,yapılan çalışmaların Ulusal ve Uluslar arası tanıtımını sağlamak ile gerçekleşir. Ülkemizin en önemli Şehirlerinden biri olan Bursa Tekstil Şehri unvanını kazanmış ve bir çok önemli dünya markalarının üretim üstü olarak faaliyet göstermektedir.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2019 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2019 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Fashıon Week ile Tekstil ve Modanın Bütünleştiği Güç Fashıon Week

Üstün üretim kalitesi ile tercih sebebidir. Bursa Fashıon Week Tam da bu anlamda görev üstlenerek Şehrimizin ve Ülkemizin yeteneklerini ve firmalarını günden güne markalaşarak dünya’nın moda anlamında önde giden Şehirleri Milano,Paris,Londra gibi Bursamızın da Ülkemiz adına bu bayrağı taşıyacağına inanmaktayız. Üç’üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Bursa Fashıon Week 2019

20-21-22 Eylül 2019  PodyumPark’da gerçekleşecek olan Moda Günlerinde Ülke çapından ve Yurt Dışından katılan Moda Tasarımcılarına ev sahipliği yaparak genç yeteneklerin önünü açarak Tasarım ve üretimin birlikte yürümesi adına Yurt içi ve Yurt Dışından bir çok alanında isim olan firmaları ağırlama gururunu yaşayacaktır.

Üç’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz ödüllü tasarım yarışması ‘’Dönüşüm’’ 223 başvuru sonucunda 18 finalist olarak belirlenen çok saygın bir jüri tarafından gerçekleştirilmiştir. Jüri komite başk. Üstlenen Ülkemizin Moda otoritelerinden Uluslar Arası Moda Dizaynır. Sn. Muzaffer Çaha tarafından yönetilmektedir. Jüri komitemizin çok değerli isimleri Sn.Turgay Kıran Spor ve İş Adamı, Modacı Yaşariye Doğan ,Alex Alexandrof Bulgar-Bursa Ticari Konsolosu ,Emel Doğan Sezginer Tasarımcı, Dr.Nilay Er Bıyık – Öğretim Üyesi , Neriman Uğur- Tiyatrocu Sanatçı, Av Deniz Sayın- Karkent Text. , Hakan Kızılırmak- Medox Text, Ümit İşmen – Sinpaş, Rabia Kınalı Makine Müh.,Engin Yürük- Şey Pup, Fulden Uras- Sanatçı. Titizlikle finalistleri seçerek görevini adil bir şekilde yerine getirmiştir.

Şehrimizin, Moda Şehri olarak markalaşıp Dünya moda Şehirlerinin arasında bilinirliği Ülkemiz açısından büyük bir önem taşımaktadır. Uluslar arası Moda oluşumu ile yol alan Bursa Fashıon Week Bulgaristanın önemli Tasarımcısı  İv.AN.KA Design Podyumlarında ağırlayacaktır. Tasarım Yarışması final defilesi ve ödül töreninin yanı sıra yeni koleksiyonları ile Emelya Houte Couture, Lou DesingStudio , Farmasi-İlknur Adaş Moda Show, Leyla Uluk gibi bir çok Ulusal firmanın gösterisine Bursa Fashıon Week Podyumlarında izleyicisi ile buluşacaktır. Bursa Fashıon Week günden güne marka değerini arttıran Farmasi İlknur Adaş’ın önderliğinde moda ve makyajın buluştuğu Show ve Gösterileri ile sektörü tamamlayan ürün ve araç gereçlerin birlikte bir bütün olduğunun ifadesidir. Günden güne emin adımlar ile markanın değerini artıran Farmasi gurubunun öncü isimlerinden Farmasi İlknur Adaş ve Yıldız Güleç'in destekleri ve iş birliği ile Moda ve show dünyasının vazgeçilmez birlikteliği kozmetiğin önemini vurgulayarak Farmasi show'un sahne alacağı Bursa Fashıon Week podyumu tüm gelişen ve hızla büyüyen markalarından biri olan Farmasi birlikteliği organızasyonumuza ayrı bir güç katmaktadır. Ürün kalitesini geliştiren ve yeni keşifler ile dünya kozmetik devleri ile yarışan Farmasi Sn İlknur Adaş ve Yıldız Güleç ile kozmetik kalitesi ile tüm kadınlarım müdavim markası olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bursa Fashıon Week platformu tüm gelişen markaların ve modanın önemli bir çatısını oluşturmaktadır. 

 Üçüncü yıl birlikte yol aldığımız Ulusal ve Uluslar arası eğitim ve aranılan isimlerin arasında olan Livza Uyar Make-Up ile yolumuza daha güvenli devam etmekteyiz. Bursa Fashıon Week’in Sahne direktörlüğünü üstlenen Asil Çağıl ve isim manken kadrosu ile ,  destek aldığımız  bir çok kurum, Btso-Bursa İhracatçılar Birl. –Nilüfer Bld. Osmangazi Bld. Farmasi İlknur Adaş

Ödül Sponsorlarımız 

1. Ödülü Ali Sayın Karkent Tekstil

2. Ödülü Hakan Kızılırmak Medox Tekst.

3.Ödülü Banu Özdağ Baem Turz.Emlak. İnş.San.Tic.Aş

4. Masion Ödülü   Cenk Dağcı – As Butik Otel Büyükada

İle 21Gr Art House Proje Ortaklığı – M&K Haire Studio- İnferno gücü ile daha da güçlenerek Şehrimizin ve Ülkemizin bayrağının gururla Dünya Moda Kulvarlarında emin adımlarla yürümeyi dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.