Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUİKAD Pınar Kaftancıoğlu'nu ağırladı

Bursa’nın sektöründe uzman ve çalışkan iş kadınlarını aynı çatı altında buluşturan BUİKAD, Sheraton Hotel’de düzenlediği 'Zirveden Gelen Topuk Sesleri' paylaşım toplantıları'nın 20.ncisinde İpek Hanım çiftliği kurucusu ve yöneticisi Pınar Kaftancıoğlu’nu ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2014 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2014 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUİKAD Pınar Kaftancıoğlu'nu ağırladı
Bursa iş Kadınları ve Yöneticileri Derneği 'BUİKAD' iş yaşamında büyük başarılara imza atmış, konusunda uzman iş kadınları ile Bursalı iş kadınlarını bir araya getirdiği, 'Zirveden Gelen Topuk Sesleri' paylaşım toplantıları'nın 20.ncisi Sheraton Otel'de gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya konuk konuşmacı olarak İpek Hanım çiftliği kurucusu ve yöneticisi Pınar Kaftancıoğlu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Baş Bayraktar, BUİKAD'ın çalışmalarıyla ilgili üyeleri bilgilendirdi. İpek Hanım çiftliğinin bu günlere nasıl geldiğinin başarı öyküsünü Buikad üyeleriyle paylaşan İpek Hanım çiftliği kurucusu ve yöneticisi Pınar Kaftancıoğlu üyelerden gelen soruları da cevapladı.

Konuk konuşmacı Pınar Kaftancıoğlu'na toplantılarına katılıp değerli bilgiler verdiği için BUİKAD Başkanı Özlem Baş Bayraktar bir teşekkür plaketi verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.