Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buikad Noktalama Projesi panel ve kapanış toplantısı

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği; Üniversite son sınıfta okuyan kız öğrencilere yönelik; Buikad üyelerinin koçluk yaptığı Noktalama Projesi finalini, kendi sektörlerinde marka olmuş üyeleriyle buluşturduğu bir panel ile gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Buikad Noktalama Projesi panel ve kapanış toplantısı
 Panelde; 4 farklı alanda kariyerlerinin zirvesinde olan iş kadınları öğrenciler ile buluşarak onlara iş hayatı ile ilgili tüyolar verdiler.

 -Akademisyen : Prof Dr. Seda Özmutlu (Uludağ üniversitesi Endüstri Mühendisliği)

-Girişimci: Yüksek Mimar Zeynep Varol Aksoy ( Zett Dekor Kurucusu)

-Aile Şirketi Yöneticisi: Berna Kırcı Aşıroğlu (Kırcılar Deri Üretimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi )

-Profesyonel: Zeynep Biçer Özçelik (Renault Eğitim Yönetim Sorumulusu)

Panel’in sonunda  aktardıkları deneyimleri ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.  Buikad Başkanı İpek Yalçın”  7 yıldır sürdürdükleri Noktalama projesinin çok değerli olduğunu ; iş hayatına atılmak üzere olan genç kızların daha emin adımlar ile başlamalarını sağlamak amacı ile yola çıktıkları bu projede bugüne kadar 200 kız öğrencinin hayatlarına dokunduklarını ifade etti.”

Her yıl projeye farklı etkinlikler koyduklarını belirten Yalçın; geçen yıl kişisel gelişim eğitimlerini ilave ettikleri projede bu yılda; öğrencilerin en büyük problemi olan yabancı dillerini geliştirmeleri için  BİWA ( Bursa İnternational Women’s Association)  derneği ve Bursa Kent Konseyi yabancı birimi ile işbirliği yapıldığını belirtti.  Gönüllü yabancı eğitmenler;  her hafta öğrenciler ile görüşmeler yapıp pratik yapmalarını sağladılar.  BİWA ve Bursa Kent Konseyi Gönüllüleri'ne Noktalama Projesinde ortak olarak yapılan çalışmadan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Sn. Özlem Baş Bayraktar moderatrisliğinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası salonlarında gerçekleştirilen Panelin ardından koçluk süreci genel değerlendirme ve Koç-Kuzu sertifika töreni yapıldı.
Noktalama Projesi koçluk sürecini tamamlayan öğrencilere ve projede koçluk yapan üyelere sertifikaları teslim edildi.

syen : Prof Dr. Seda Özmutlu (Uludağ üniversitesi Endüstri Mühendisliği )
-Girişimci: Yüksek Mimar Zeynep Varol Aksoy ( Zett Dekor Kurucusu)
-Aile Şirketi Yöneticisi: Berna Kırcı Aşiroğlu (Kırcılar Deri Üretimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi )
-Profesyonel: Zeynep Biçer Özçelik (Eğitim Yönetim Sorumulusu) 'na aktardıkarı deneyimleri ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
BİWA ve Bursa Kent Konseyi Gönüllüleri'ne Noktalama Projesinde ortak olarak yapılan çalışmadan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.