Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUİKAD'ın İş’te Sohbetler’in ilk konuğu Emin Çapa oldu

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin düzenlediği İş’te Sohbetler programının ilk konuğu CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa oldu. Yeni Dünyayı Anlamak, Yeni Dünyaya Hazır Olmak “ konulu sohbet de BUİKAD üyeleri ve iş dünyası ile bir araya geldi. Bursa Grand Swiss-Belhotel Celik Palas Otel’de gerçekleşen söyleşi yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUİKAD'ın İş’te Sohbetler’in ilk konuğu Emin Çapa oldu
 Çapa’nın sunumundan önce söz alan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın”  İş kadını veya erkeği olarak ayırt etmeden; iş insanları olarak ortak platformlarda bir araya gelmenin ve iş dünyasına beraber dokunmamız gerektiğini düşünerek bu etkinliğimizi yapmaya karar verdik. Herkesin ortak buluştuğu en önemli noktalardan birinin ekonomi olduğunu düşünerek de ilk söyleşimizin konusu ekonomi olarak belirledik.“ dedi. 

Çalışma hayatında önemli başarılara imza atmış Çapa; inovasyon, dijital evren, robot çağı, yapay zeka, yaratıcı endüstriler konularında değerlendirmeler de bulundu. Philip Dick’in  “Gerçek ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir” hatırlatan Çapa; İhtiyaç duyacağımız yeni etkinlikler neler? Türkiye yeni yetkinliklere sahip mi? Neyi değiştirmek istiyoruz? Konularına değinerek; grafik ve videolar ile paylaşımlarda bulundu.  Emin Çapa “Girdisi bilgi çıktısı teknoloji olan bir çağa giriyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı. Daha sonra katılımcıların soruların yanıtlayan Emin Çapa’ ya gecenin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın tarafından derneğin sembolü olan plaket takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.