Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu sezon da gündemi Müge Anlı belirledi

atv’de yayınlanan ve geçtiğimiz cuma günü sezon finali yapan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programı çözdüğü cinayetlerle gündemi belirledi. Anlı, 14 cinayeti aydınlattı, 108 kayıp vatandaşı ailesiyle kavuşturdu

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu sezon da gündemi Müge Anlı belirledi
 Sekiz yıldan bu yana atv ekranında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı, geçtiğimiz cuma günü sezon finali yaptı. Yaklaşık 10 aydır süren maratonda Müge Anlı ve ekibi birçok kayıp buldu, cinayetleri adım adım aydınlattı, ülkenin hemen her yerine tekerlekli ve akülü sandalyeleri dağıtarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Öğrencileri de unutmayan Anlı, binlerce öğrenciye kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu. Bunların yanı sıra aldığı ödüllerle de adından söz ettiren Müge Anlı, başlattığı 'Sevgi İzi' isimli projeyle Türkiye'nin sınırlarını aşan bir işe de imza attı. 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', Kantar Medya'dan alınan verilere göre, gün içerisinde yayımlanan 100 programın yer aldığı reyting ölçümlerinde, sık sık gündüz kuşağının birincisi oldu. Müge Anlı, 14 faili meçhul cinayeti aydınlattı, 108 kayıp vatandaşı buldu.
ASANSÖR DİKKATİNİ ÇEKTİ 
Müge Anlı'nın aydınlattığı en önemli cinayetler ise Hemşire Güler Subaşı cinayeti: Artvin Hopa'da yaşayan 46 yaşındaki iki çocuk annesi Güler Subaşı, kaybolmuştu. Canlı yayına katılan kardeşi ve ağabeyi, kardeşlerinin hayatından endişe ettiklerini, kardeşlerinin eşi tarafından sürekli olarak şiddete maruz kaldığını anlatmıştı. Diyanet İşleri'ne bağlı olarak Hopa'da imamlık yapan Yaşar Subaşı baş şüpheliydi; fakat iddiaları kabul etmemişti. Muhabir canlı yayında Güler Subaşı'nın yaşadığı binanın içerisini gösterirken, Müge Anlı'nın dikkatini asansör boşluğunun önündeki kan izleri ve asansörün arızalı olması çekmişti. Yayını takip eden Hopa Emniyet Müdürlüğü, binadaki asansör boşluğunda Güler Subaşı'nın cansız bedenini bulmuştu.
CİNAYETİ İTİRAF ETTİ 
Ramazan Işık cinayeti: 22 yaşındaki Ramazan Işık, taksicilik yaptığı Konya'dan esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu. Olaydan iki gün sonra Işık'ın kullandığı taksi, Gebze'de kapıları açık, koltukta kan izleriyle birlikte bulundu. Aracın bulunmasından sonra aile, Anlı'dan bu konuda yardım istedi. Oğullarının kaybında ailenin şüphelendiği bir durum yoktu. Anlı, cezaevi firarisi olan arkadaşı Murat'ı mercek altına aldı. Arkadaşı Murat, "Benim de ciğerim yanıyor, Ramazan benim arkadaşımdı. Araçtaki kan izlerini duyunca, ben de perişan oldum" diyerek suçlamaları kabul etmemişti. Fakat cezaevi firarisi olması ve şüpheler doğrultusunda gözaltına alındığında cinayeti işlediğini itiraf etti.
KATİL ZANLISI TORUNU ÇIKTI 
Fatma-Eyüp Teryaki cinayeti: İbrahim (75) ve Fatma (76) Teryaki çifti, 6 Ocak'ta yaşadıkları evde, av tüfeğiyle vahşice vurularak öldürülmüştü. Çocukları, katillerin bulunması için 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına konuk olurken, herkes gibi onlar da çıkacak sonucu merakla bekliyordu. Cinayetle ilgili bazı detaylar, Müge Anlı'nın ve jandarma ekiplerinin dikkatini çekmişti. Yaşadıkları köyde dolaşan söylentilere göre; bu cinayet torunları tarafından işlenmiş olabilirdi. Anlı'nın bulduğu deliller, jandarma komutanlığı tarafından dikkate alındı ve torun Erdoğan Teryaki, kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.