Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Da Osmaniyeli Ferdi Tayfur

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Özhan Avlukyarı isimli Ferdi Tayfur hayranı genç, söylediği Ferdi Tayfur şarkılarında, sesinin de ünlü sanatçıya benzerliği ile dinleyenleri şaşırtıyor.Küçük yaşından bu yana...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu Da Osmaniyeli Ferdi Tayfur
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Özhan Avlukyarı isimli Ferdi Tayfur hayranı genç, söylediği Ferdi Tayfur şarkılarında, sesinin de ünlü sanatçıya benzerliği ile dinleyenleri şaşırtıyor.
Küçük yaşından bu yana Ferdi Tayfur hayranı olan ve hemen hemen tüm şarkılarını ezbere bilen Özhan Avlukyarı, söylediği ve sosyal medyadan paylaştığı Ferdi Tayfur şarkılarında sesinin ünlü sanatçıya benzerliği ile dikkat çekiyor. Odasının her tarafında Ferdi Tayfur posterleri olduğunu belirten Özhan Avlukyarı, “Küçük yaşımdan bu yana Ferdi babanın hayranıyım. Hemen hemen her şarkısını ezbere biliyorum ve söylüyorum. Kendisi ile görüşmek, bir kez olsun onu görmek için yanına kadar gittim ama maalesef görüşemedim. Hayattaki tek isteğim Ferdi Tayfur ile yan yana gelebilmek, onu görebilmek. Zaman zaman ben de şarkılarını söylüyorum. Arkadaşlarım bana Kadirlili Ferdi diyorlar. Sesimin de çok benzediğini söylüyorlar” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.