Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bordo Bereliler İnegöl’de

Beşinci Mevsim Sanat Merkezi’nde gösterimi yapılacak “Bordo Bereliler Suriye” isimli sinema filminin oyuncuları İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.Bordo Bereliler Suriye sinema filminin gösterimi öncesi Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bordo Bereliler İnegöl’de

Beşinci Mevsim Sanat Merkezi’nde gösterimi yapılacak “Bordo Bereliler Suriye” isimli sinema filminin oyuncuları İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Bordo Bereliler Suriye sinema filminin gösterimi öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulunan filmin yapımcısı ve oyuncuları, İnegöl’e hayran kaldıklarını söyledi. Ali Ertem ve Erdoğan Yaprak’ın yapımcılığını üstlendiği “Bordo Bereliler Suriye” isimli sinema filminde Açelya Elmas, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Feyza Çipa, Kahraman Sivri ve Cenk Ertan’ın rol alıyor. Film 13 Ekim Cuma günü Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde saat 15.00’de ve saat 20.30’da İnegöllüler ile buluşacak.

Başkan Alinur Aktaş, samimi bir havada geçen ziyarette, misafirlerini İnegöl’de ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, “İnegöl 256 bin nüfusa sahip. Demografik yapısıyla ebru misali birçok rengi bünyesinde barındıran bir şehir. Mobilyasıyla, köftesiyle, müzesiyle, tarihi değerleriyle, turizmiyle önemli bir merkez. Eminim bu şehri sizlerde sevdiniz. Hareketli, potansiyeli yüksek bir şehirde bizler de belediye olarak her alanda var olmaya çalışıyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, kültür sanattan turizme kadar bu şehre değer katacak her türlü projede var olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.