Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir zamanlar yıldızdılar!

Bu çift sokakta yanınızdan geçip gitse onların bir zamanlar kameralar karşısında birer yıldız olduğunu, hayranlarının bir tek imza için peşlerinden koştuğunu hiç aklınıza bile getirmezsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir zamanlar yıldızdılar!
Her ne kadar şimdi öyle görünmeseler de bu çift bir zamanlar hem çalkantılı aşklarıyla hem de rol aldıkları dizi ya da yapımlarda sinema ve TV dünyasının en göz önünde simalarından biriydi.

Arnold Schwarzenegger ile birlikte kamera karşısına geçtiği Terminator: Judgement Day adlı filmle bir anda kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen Edward Furlong ile Katie Holmes'u da şöhrete ulaştıran Dowson's Creek adlı dizideki performansıyla tanınan Monica Keena, önceki gün Los Angeles'ta bir alışveriş merkezinde görüntülendi.



2009 yılında birlikte rol aldıkları Night of the Demon adlı filmin setinde tanışan Edward Furlong ile Monica Keena, çalkantılı bir aşk yaşamaya başladı. 2011 yılında Furlong, sevgilisine şiddet uyguladığı için gözaltına alındı. Ondan sonra da çiftin ilişkisi çalkantılı bir şekilde devam etti.

Bir ayrılıp bir barışan 39 yaşındaki Edward Furlong ile 37 yaşındaki Keena, şu sıralar tekrar birlikteler. Furlong, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle hem kariyerini başarılı bir grafikte tutamamıştı.



Çiftin son hali ise bir zamanlar onlara hayran olanları çok üzdü. Aşırı kilo aldığı görülen Edward Furlong'un da Monica Keena'nın da temiz olmayan giysileri ve dağınık görüntüleri onların artık parlak Hollywood günlerinin çok uzağında olduklarını gözler önüne serdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.