Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Bursa Klasiği Kadife A La Carte Restaurant

Şık dekoru, elegans ve romantik havasıyla, aile & iş yemekleri ve özel kutlamalarınız için değişmeyen kadrosu ve yeni menüsü ile gerçek bir klasik.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir Bursa Klasiği Kadife A La Carte Restaurant

İş yemeğinden özel kutlamalarınıza şık dekorasyonu, profesyonel servis kalitesi ve güler yüzlü ekibiyle hizmetinizde. Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları Piyano & Keman veya Viyolonsel müziği eşliğinde deniz mahsullerinden, uzak doğu mutfağına kadar en seçkin lezzetler ödüllü usta ellerin dokunuşları ile sunuluyor. Kadife A La Carte Restaurant pazar günleri hariç haftanın her günü 19:30 – 24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Ödüllü aşçıları ile lezzet kalitesi tescillenen Kadife A La Carte Restaurant Mönü'sünde, Dünya Mutfağı'nın seçkin örneklerinin yanı sıra Uzak Doğu Mutfağı'ndan lezzetler yer alıyor.

Uluslararası mutfağı ile yine iddialı

Çin Böreği, Izgara Enginar, Somonlu Kinoa Salatası, Kadifeli Gelin, T-Bone Steak, Dana Şaşlık, Dana Lokum, Thai Usulü Bonfile Dilimleri,  Tavuklu Mongolyan gibi Dünya Mutfağının en seçkin örneklerine kadar en özel tatları, mükemmel sunumu ile sıradışı bir seçenek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.