Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilim Şenliği Pinhani konseri ile sona erdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ’TÜBİTAK 4007 Şanlıurfa Bilim Şenliği’ Pinhani konseri ile sona erdi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Turgut Özal parkında düzenlenen ve 3 gün süren...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim Şenliği Pinhani konseri ile sona erdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ’TÜBİTAK 4007 Şanlıurfa Bilim Şenliği’ Pinhani konseri ile sona erdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Turgut Özal parkında düzenlenen ve 3 gün süren ’TÜBİTAK 4007 Şanlıurfa Bilim Şenliği’ sona erdi. 5 bin projeden 500 projenin yarıştığı ve 50 projenin jüri ödülüne layık görüldü. Şenliğe yaklaşık 120 bin kişi katıldı. 3 gün süren şenlikte alternatif rock gruplarından Pinhani, konseri düzenlendi. Sinan Kaynakçı, Selim Aydın, Hami Ünlü, Akın Eldes, Eray Polat, Cem Aksel ve Zeynep Eylül Üçer’den oluşan Pinhani grubu müziklerini Şanlıurfalılar için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde sahne performansıyla Pinhani grubu seyircilerden tam not aldı. Konsere gelenler Pinhani rock grubunun müzikleri ile coştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.