Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beymen Zorlu’da Renkli tanıtım

Geleneksel kumaşlardan tamamen el işçiliğiyle üretilen, multikültürel ürünleri ile uluslararası jet set’in büyük ilgisini çeken çocuk giyim markası Sorci and Fofa’nın 2018-2019 Sonbahar Kış Koleksiyonu, , Çarşamba günü BEYMEN Zorlu Center’da düzenlenen davet ile tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beymen Zorlu’da Renkli tanıtım

Şanslı anlamına gelen Sorci ve sevimli anlamına gelen Fofa kelimelerinin birleşiminden adını alan markanın kurucuları Burcu Akdarı Toprak ve Hatice Akdarı’nın katılımlarıyla gerçekleşen lansmana, aralarında Ayfer Toprak, Sevgi Toprak, Neslihan Torun Kaya, Begüm Gazioğlu Ballı, Reyhan Sadikoğlu, Işıl Baytok, Pınar Tüydeş Kuzu, Sena Ağaoğlu Kırcal, Hülya Kırcal, Tomru Dereköylü, Elif Tukin Oygur, Begüm Koç’un da yer aldığı çok sayıda ünlü isim katıldı. Lüks divitin ve pazen kumaşlarından hazırlanan Sorci and Fofa 2018-2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, canlı renk ve desenleriyle yeni sezonda çocukların şıklıklarına şıklık katıyor. Brokar, jakar ve tüvid kumaşlardan ve tülden hazırlanan sofistike tasarımların geniş yer tuttuğu koleksiyonda, anneleriyle aynı örnek giyinmeyi seven kız çocukları için mini me modeller de yer alıyor.

Sorci and Fofa, tasarımlarında öncelikle çocukların rahat edebileceği kumaşlar tercih ediyor. Özenle seçilen kaliteli kumaşlardan her biri el işçiliğiyle hazırlanan elbiselerin her biri yine özel olarak tasarlanmış saç aksesuarları ve ayakkabılar ile kombinleniyor.

Burcu Akdarı Toprak: Yurt Dışı Ağırlıklı Büyüyeceğiz

Sorci and Fofa kurucularından Burcu Akdarı Toprak, tasarımlarda geleneksel kumaşları tercih ettikleri marka için yurt dışı ağırlıklı büyüme stratejisini benimsediklerini söyledi. Özellikle İngiltere ve ABD’de üst gelir grubu ailelere odaklandıklarını bildiren Toprak, “Yeni koleksiyonlarımızı öncelikle bu iki ülkede tanıtıyoruz. 2020 kış koleksiyonumuzu New York’taki Children Clup’ta 6 – 8 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte Sorci and Fofa tutkunları ile buluşturacağız. Şubat 2019’da da Londra’da koleksiyon tanıtımımız olacak. Ayrıca önümüzdeki ilkbaharda Londra’da bir pop – up mağaza açmayı planlıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.