Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batmanlı gençler klip çekmeyi sevdi

Batman’da “Siyamı” adlı müzik grubu kuran bir grup genç, kendi imkanlarıyla çektikleri kliplerine bir yenisini daha ekledi.Batman’da kısa süre önce bir araya gelerek, “Siyamı” adını verdikleri müzik grubunu kuran ve şarkılarına...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batmanlı gençler klip çekmeyi sevdi

Batman’da “Siyamı” adlı müzik grubu kuran bir grup genç, kendi imkanlarıyla çektikleri kliplerine bir yenisini daha ekledi.

Batman’da kısa süre önce bir araya gelerek, “Siyamı” adını verdikleri müzik grubunu kuran ve şarkılarına cep telefonları ile el fenerlerini kullanarak klip çeken gençler, bunlara bir yenisini daha ekledi. Gençler, yine kendi imkanlarıyla “Bir ışığın gölgesinde” adını verdikleri şarkılarına klip çekti. Klip, yayınlandığı sosyal medyada vatandaşların beğenisiyle karşılaştı.

Grubun solisti Abdullah Bulkut, “Dünya fani adlı şarkımızla başlamıştık. Bu şarkının klibini telefonlarla çekmişti. Şuan 5’inci klibimizi çekmiş bulunuyoruz. İmkansızlıklarla neler yapılacağını göstermek istedik. Uyuşturucu bağımlısı olan gençlere sosyal faaliyet aktivite etmek istedik. Bunun yanında bir projede bulunmak istiyoruz. Projemizin içinde iş adamlarına sesleniyoruz single çıkartmak istiyoruz. Çıkartacağımız single ile Batman’da yardıma muhtaç ailelere destek olmak istiyoruz” dedi.

Son kliplerine biraz daha profesyonel bir şekilde yapmaya çalıştıklarını da dile getiren Bulkut, “Klip montajımızı 16 yaşındaki bir arkadaşımız yaptı. Bu bir grup çalışması, desteği olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.