Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkantürksiad’tan 21. sinerji toplantısı

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) düzenlediği 21’inci Sinerji Toplantısı ve geleneksel iftar yemeği Bursa’nın önemli iş insanları ve siyasilerini bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balkantürksiad’tan 21. sinerji toplantısı

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Programda konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, “BALKANTÜRKSİAD kurulduğu günden bu yana Bursa’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri oldu. Bizler büyük bir aileyiz ve bu ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

BALKANTÜRKSİAD’ın Almira Hotel’de gerçekleştirilen 21’inci Sinerji Toplantısı ve geleneksel iftar yemeğinin konuğu 23. Dönem Bursa Milletvekili, İmam-Hatip Ali Kul oldu. Toplantıya AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Atilla Ödünç, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Prof. Dr. Yüksel Özkan, Bursa Vali Vekili Ergun Güngör, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bulgaristan Bursa Konsolosu Veselin Bozhilov, Bulgaristan Bursa Ticari Ataşesi Aleksandar Aleksandrov, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçarslan, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Balkantürk Eğitim Vakfı (BEV) Başkan Yardımcısı Aytuğ Onur, Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkan Vekili İsmail Aslım ile çok sayıda kamu kurum ve STK temsilcisi ile birlikte BALKANTÜRKSİAD üyeleri katıldı. Mart ayında düzenlenen olağan genel kurulun ardından BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu’nun faaliyetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından bir selamlama konuşması yapan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, “41 iş insanın özverili çalışmalarıyla kurulan BALKANTÜRKSİAD, kurulduğu günden bu yana Bursa’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri oldu. 400’ü aşkın üyeye sahip olan BALKANTÜRKSİAD ailemiz, büyük bir aile ve her birimiz bu ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.